1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Adana'da kasklı saldırgan dehşeti: Eve tüfekle kurşun yağdırdı
Adana'da kasklı saldırgan dehşeti: Eve tüfekle kurşun yağdırdı

Adana'da kasklı saldırgan dehşeti: Eve tüfekle kurşun yağdırdı

Adana'da yüzünü motosiklet kaskıyla gizleyen şüpheli, bir müstakil eve tüfekle defalarca ateş açtı.

A+A-

 Adana'da yüzünü motosiklet kaskıyla gizleyen şüpheli, bir müstakil eve tüfekle defalarca ateş açtı. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 12 Nisan'da Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yüzünü motosiklet kaskıyla gizleyen bir şahıs, B.E.'nin oturduğu müstakil eve geldi. Şüpheli, yanında getirdiği tüfekle eve defalarca ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.

aw683784-03.jpg
Saldırı anları çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, olayda şans eseri yaralanan olmadı. Tüfekten çıkan saçmalar evin duvarlarına ve camlarına isabet etti.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.