
ADANAGİAD yeni üyeleriyle daha da güçlendi
Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD), üyelerini 'Yaza Merhaba' etkinliğinde buluştururken yeni üyeleriyle daha da güçlendi.
A+A-
Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD), üyelerini 'Yaza Merhaba' etkinliğinde buluştururken yeni üyeleriyle daha da güçlendi. Pandora Band Müzik Grubu’nun konseriyle renklenen gecede, derneğe yeni katılan 12 üyeye rozetleri takılıp üyelik belgeleri sunuldu.
"AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ"
"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"
Etkinliğin düzenlenmesinde emek ve katkı koyanlara teşekkürlerini sunan Halid Milli, "Bugün yine bulutlu bir yaz akşamında birlikteyiz. Birlikteliğimizi pekiştirdiğimiz ve motivasyonumuzu yükselten bu etkinlikleri çok önemsiyoruz. ADANAGİAD ailesinin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. ADANAGİAD köklü geçmişi, geçmiş ile geleceği buluşturan yapısıyla Adana ve ülkemizin geleceği için, üyelerimizin gereksinim duyduğu konularda elini taşın altına koymaya devam edecek. Biz de var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.
YENİ DERNEK BİNASINI TANITTI
ADANAGİAD Başkanı Halid Milli, Seyhan Nehri'nin kıyısında ve Sheraton Oteli'nin kuzeyinde yer alanda yapılacak olan yeni dernek binasını görsel sunum eşliğinde üyelere tanıttı. ADANAGİAD, Adana Barosu ve MÜSİAD'ın komşu olacağı yeni dernek binasının projesini üstlenen ADANAGİAD üyesi ve mimar Barış Altıok ise projenin ayrıntılarını konuklarla paylaştı. Konuşmaların ardından derneğe yeni katılan 12 üyeye, rozetleri takılıp üyelik belgeleri sunuldu. Yeni üyelerle anı fotoğrafının çekildiği gecede, Pandora Band Müzik Grubu katılımcılara eşsiz bir konser verdi.
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.