
Adanaspor taraftarından Menderes Kutlu’ya “sahip çık” çağrısı
Adanaspor’da yönetim sürecine ilişkin belirsizlik devam ederken, taraftarların kent genelinde astığı pankartların ardından Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu’dan açıklama geldi.
Bu sezon 3. Lig’de mücadele edecek Adanaspor’da yaşanan belirsizlik kent gündemindeki yerini koruyor. Kulübün geleceğine ilişkin süreç tartışılırken, turuncu-beyazlı taraftarlar Adana’nın farklı noktalarına astıkları pankartlarla Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu’ya çağrıda bulundu.
.jpeg)
Taraftarlar tarafından kentin çeşitli bölgelerine asılan pankartlarda, “Haydi Menderes Başkan; memleketin rengine sahip çık” ve “Turuncu-beyaz sancağı yere düşürme Menderes Başkan” ifadeleri yer aldı. Taraftarların bu çağrısı, Adanaspor’un geleceğine ilişkin beklentileri yeniden gündeme taşıdı.

Öte yandan Adana 01 FK’da yapılması planlanan olağanüstü kongre ve basın toplantısının ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. Kulüp yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, kararın kulübün geleceğine yönelik çalışmaların sağlıklı şekilde tamamlanması ve sürecin tüm yönleriyle değerlendirilmesi amacıyla alındığı belirtildi. Yeni kongre takvimi ve basın toplantısına ilişkin tarihin, gerekli planlamaların ardından kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.
Pankartların ardından Adana 01 FK Başkanı Menderes Kutlu da sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Instagram kullanmadığını belirten Kutlu, açıklamasını kulüp başkanvekili Bora Dağlıoğlu’nun hesabı üzerinden yaptığını duyurdu.

Kutlu açıklamasında, çocukluktan bu yana Adanasporlu olduğunun herkes tarafından bilindiğini ifade ederek, kulübün mevcut bir sahibi ve başkanı bulunduğunu belirtti. Bu nedenle arkadaşlarının herhangi bir girişimde bulunmasının etik olmayacağını kaydeden Kutlu, Adanaspor taraftarının istemesi halinde Adana 01 FK’nın isminin değiştirilebileceğini dile getirdi.
Yaşanan gelişmelerin ardından Adanaspor cephesinde belirsizlik sürerken, taraftarların çağrısı ve Menderes Kutlu’nun açıklaması kent spor kamuoyunda dikkatle takip ediliyor.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.