1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Adana'da büyük buluşma öncesi il başkanları toplandı
AK Parti Adana'da büyük buluşma öncesi il başkanları toplandı

AK Parti Adana'da büyük buluşma öncesi il başkanları toplandı

Toplantıya katılım beklenen oranda gerçekleşmedi

A+A-

İl başkanlığı sayısında Türkiye rekorunu elinde bulunduran AK Parti Adana İl teşkilatı ,Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim'de Beştepe'de düzenlediği ,Türkiye genelinde mevcut ve şimdiye kadar görev yapmış tüm il başkanları buluşması öncesinde Adana'da eski il başkanlarını topladı.

29 Ekim buluşması öncesinde 2002 yılından bugüne AK Parti Adana'da görev yapan tüm il başkanları, kahvaltılı istişare toplantısına merhum Ziyaeddin Yağcı haricindeki 9 il başkanı davet edildi.

Kahvaltı davetine mevcut il başkanı Şerif Güler ve önceki il başkanı Fikret Yeni katılırken eski il başkanlarından Mustafa Kebude ve Mustafa Attaroğlu katılım gösterdi. Toplantıya katılmayan 5 eski il başkanı ise toplantıya mazeretlerini bildirerek katılım sağlamadı.

Toplantıya katılımın düşük olması, AK Parti Adana İl teşkilatının beklentilerini karşılamazken, birliktelik fotoğrafının zayıf kalmasına neden oldu.

Öte yandan AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara'da 29 Ekim'de düzenlenecek olan toplantının 30 Ekim'e ertelendiği, tarih değişikliğinin mevcut ve eski il başkanlarına bildirildiği öğrenildi. Toplantının ayrıntıları ise şu şekilde;

- Saat 14:00-16:00 il başkanları çalıştayı
- Saat 16:00-17:00 AK Parti il başkanları kokteyli (Beştepe'de)
- Saat 17:00 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın kapanış konuşması

2805.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.