1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP'li Balbay CHP Adana belediyelerinin fotoğrafını çekti
CHP'li Balbay CHP Adana belediyelerinin fotoğrafını çekti

CHP'li Balbay CHP Adana belediyelerinin fotoğrafını çekti

İşte Balbay'ın gözünden Adanalı başkanlar...

A+A-

CHP eski milletvekili, gazeteci Mustafa Balbay, Adana'ya geldi, ayağının tozuyla önce CHP Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret etti, sonrasında ise CHP'li belediyelere ziyaretler gerçekleştirdi.

Seyhan, Çukurova, Ceyhan ve İmamoğlu ilçe belediyele başkanlarını ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret eden Balbay, Adana'da CHP'li belediye başkanları ile sohbet edip bilgi aldı. CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Balbay'a ziyaretlerinde eşlik etti.

zd.jpg

"İşte Zeydan, işte meydan!"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı makamında ziyaret eden Balbay, Başkan Karalar ziyaretinde "Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ı ziyaret ettik. Zeydan Başkan zorlu bir maratona başladı. Başaracağına olan inancımızı paylaştık. İşte Zeydan, işte meydan!" ifadelerini kullandı.

imamoglu.jpg

"İmamoğlu'nda Hakkarili, Şırnaklı öğrencilerle tanıştım"

CHP'li Balbay, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse'ye gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında ise "Adana İmamoğlu Belediye Başkanımız Kasım Karaköse’yi kutladık. Türkiye arı kovanı gereksiniminin yüzde 70’ini sağlayan İmamoğlu’nda Başkan ilk kız yurdunu açmış. Hakkari’den, Şırnak’tan öğrencilerle tanıştık. Kutluyoruz." dedi.

aydar.jpg

Genç Başkan Aydar'a övgü

Mustafa Balbay, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ziyareti sonrasında ise "Türkiye’nin en genç ilçe belediye başkanı Kadir Aydar’ı Ceyhan’da makamında ziyaret ettik. Gençlik bugünümüz, geleceğimiz. Kadir Başkan tez zamanda iyi bir kadro kurmuş. Kutluyoruz." cümleleriyle memnuniyetini dile getirdi.

ehvdygpx0aagihb.jpg

"Çağdaş Çukurova'da onlar yaşamaya devam ediyor"

Balbay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve ekibi için ise, "Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’in ikinci dönemini kutluyoruz. Soner Başkan Çukurova’yı çağdaş bir kent haline getirdi. Orhan Kemal, Yaşar Kemal, Yılmaz Güney Yaşıyor." ifadelerini ise kendi çektiği özçekim ile paylaştı.

ehvf2yzwkaatedz.jpg

Akay'ı ziyaret etti, yorumsuz kaldı

Balbay ziyaretleri sonrasında CHP'li başkanlar Karalar, Çetin, Aydar ve Karaköse hakkında olumlu düşüncelerini içeren yorumlar yaparken Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ı ziyaret etmesine rağmen yorumsuz kalması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

balo3.jpg

Balbay gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında ise CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve CHP'li belediye başkanları ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şubesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Balosu'na katıldı.

balo2.jpgbalo1.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.