1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti kongre yolunda Ahmet Akan ve Yaşar Turan da çekildi!
AK Parti kongre yolunda Ahmet Akan ve Yaşar Turan da çekildi!

AK Parti kongre yolunda Ahmet Akan ve Yaşar Turan da çekildi!

Adana'da bir gecede üç ilçe başkanı kongrede aday olmayacağını açıklayarak aktif siyasetten çekildi.

A+A-

Dün akşam saatlerinde AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, kongrede aday olmayacağını duyurmuştu.

Dün gece saatlerinde ise AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan ve Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan da kongrede aday olmayacaklarını açıkladı.

Akan açıklamasında, "Atandığımdan günden bu yana şerefle yürüttüğüm Seyhan İlçe Başkanlığı görevimde 7. Olağan Kongremizde aday olmayacağım. Bu süre zarfında gönülden destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımızın neferi olacağım" ifadelerini kullandı.

Turan da benzer bir açıklamada bulunarak, "12.12.2018 tarihinde başladığım, yürütmekten onur duyduğum İlçe Başkanlığı görevimde 7.Olağan Kongre'de tekrar aday olmayacağım. Ak Parti bir dava hareketidir. Bu davanın bir neferi olmaya, bu davada hizmet etmeye son nefesime kadar devam edeceğim." dedi.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'ın göreve gelmesiyle Adana'ya başlayan değişim sürecine ilişkin, kucuksaat.com'un 28 Ağustos 2019'da "AK Parti’de ilçe başkanları topun ağzında!" başlığıyla okuyucularına sunduğu haber, bir yılı aşkın süreden sonra Adana gündeminde yeniden konuşulmaya başlandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.