
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: “Çerçeve yasa için ince işçilik aşamasındayız”
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çerçeve yasa çalışmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Meclis kapanmadan yasal zeminin oluşturulmasını hedeflediklerini söyledi.
A+A-
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çelik, gündemdeki çerçeve yasa çalışmasına ilişkin değerlendirmesinde sürecin yoğun şekilde sürdüğünü belirtti.
Meclis kapanmadan yasal çerçevenin ortaya çıkarılmasını istediklerini ifade eden Çelik, çalışmaların artık daha ayrıntılı bir aşamaya geldiğini söyledi.
Çelik, “Hemen hemen her gün çalışıyoruz. Şimdi daha ince işçilik aşamasındayız. Aslında bir bakıma mesele yeni başlıyor. Yasal bir zeminin oluşması son derece önemli” dedi.
Önceki ve Sonraki Haberler



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.