1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Yüreğir'de coşkulu delege seçimi
AK Parti Yüreğir'de coşkulu delege seçimi

AK Parti Yüreğir'de coşkulu delege seçimi

Başkan Ay: Turan ve ekibini kutluyorum

A+A-

AK Parti Yüreğir İlçe kongre süreci delege seçimleriyle başladı.  Şölen havasında geçen delege seçimlerinde davullar çalındı, halaylar çekildi. Yüreğir Belediyesi Kültür merkezinde yapılan delege seçimlerine partililer yoğun ilgi gösterdi. Salonu tıka basa dolduran partililer, Yaşar Turan ve yönetimini uzun süre ayakta alkışladı.

ak1-002.jpg

Seçimlere AK Parti Adana İl Koordinatörü Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Adana İl Başkanı Mehmet Ay,  Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, İl Kadınlar kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt, İlçe Kadın Kolları ve yönetimi Gençlik Kolları ve yönetimi, Meclis Üyeleri ve  partililerin katıldığı delege seçimleri görülmeye değerdi.

ak2-002.jpg

“Salonu tıka basa dolduran siz kıymetli partililerimizle gurur duyuyorum “diyen AK parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, “Ak Parti ailemizi büyütecek saflarımızı hem geniş hem de daha sıklaştıracağız. Kimseler saf dışı kalmayacak, ahde vefa asla unutulmayacak. Bu gün 400 delegemizi seçiyoruz. Seçilen delegeler daha sonra ilçemizde Başkanı seçecek ve partimizi 2023 hedeflerine taşıyacak dava arkadaşlarımızdır” dedi.

ak3-001.jpg

Büyük bir şölen havası içinde delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden  Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay , katılan herkese teşekkür etti. Başkan Ay  "Teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımları ile delege seçimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yüreğir İlçe başkanımız ve  teşkilatımızı  başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.  Biz bu gün burada bir prosedürü gerçekleştirmiyoruz, mazlumların hakkını gözeten, vatansever, Hakkı ve hakkaniyeti bilen   Ak Kadroları seçiyoruz. Sizlerin gözlerindeki pırıltı bizleri mutlu ediyor, çalışma azmimizi yükseltiyor” şeklinde konuştu.

ak4-001.jpg

Adana İl Koordinatörü Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türk siyasi tarihine damgasını vuran bir parti olduğunu hatırlattı. Özkan  " Delege seçimlerimizdeki coşku ve teveccüh bunun göstergesidir. Kongre süreci kapsamında büyük bir şölen havası içinde delege seçimlerini gerçekleştiriyoruz. Yüreğir’deki coşku gerçekten alkışlanacak cinsten. Bu vesile ile İlçe Başkanımız ve Yönetimini kutluyorum. Delege seçimlerimizin ve 7. Olağan Kongre sürecimizin partimize, ilçelerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum