1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. AK Partili Emine Koçak'tan Selçuk Özdağ'a "geçmiş olsun" mesajı
AK Partili Emine Koçak'tan Selçuk Özdağ'a "geçmiş olsun" mesajı

AK Partili Emine Koçak'tan Selçuk Özdağ'a "geçmiş olsun" mesajı

Adana kamuoyunda yaptığı siyasi ve gündeme yönelik çıkışları ile tanınan Koçak, Özdağ'a yapılan saldırı sonrasında sosyal medya hesabından "geçmiş olsun" mesajı yayınladı.

A+A-

AK Parti Yumurtalık Belediye Başkan Aday Adayı Emine Koçak, geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a düzenlenen silahlı saldırıya tepki gösterdi.

Adana kamuoyunda yaptığı siyasi ve gündeme yönelik çıkışları ile tanınan Koçak, Özdağ'a yapılan saldırı sonrasında sosyal medya hesabından "geçmiş olsun" mesajı yayınladı. Koçak mesajında, "Silahlı saldırıya uğrayan Ak Parti eski Milletvekili yeni Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a geçmiş olsun. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, cuma namazına gitmek üzerine evinden çıkarken silahlı ve sopalı beş kişinin saldırısına uğradı. Silah doğrultulan ve sopalarla dövülen Özdağ’ın sol eli ve bir parmağı kırıldı. Allah şifa versin..." dedi.

Bilindiği üzere Koçak geçtiğimiz hafta eski eşi Selahattin Sekin'in kripto FETÖ'cü olduğuna dair ciddi paylaşımlarda bulunmuştu.

14513-1.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.