1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kripto FETÖ’cü müptezel Selahattin’in maskesini bu kez eski eşi indirdi!
Kripto FETÖ’cü müptezel Selahattin’in maskesini bu kez eski eşi indirdi!

Kripto FETÖ’cü müptezel Selahattin’in maskesini bu kez eski eşi indirdi!

Emine Koçak: Üçkâğıtçı, ahlaksız, gazeteci bozuntusu

A+A-

Kritpto FETÖ’cü, Zaman Gazetesi eski çalışanı, çalıştığı Koza TV’de FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in kasetlerini yayınlaması ile tanınan, FETÖ’nün tüm yurt dışı gezilerinin vazgeçilmez elemanı olan, firari FETÖ’cülerin yakın dostu, FETÖ’nün önde gelen tutuklu isimleriyle her türlü ilişki içerisinde olan, yıllarca asgari ücretle çalışıp milyon dolar değerindeki uyduda yayın yapan televizyonu satın alıp, aylık yüz binlerce lira gideri olan televizyonu ne şekilde finase ettiği bilinmeyen Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nda “şüpheli” sıfatıyla soruşturması süren Selahattin Sekin hakkında bu kez iddialar çok yakın bir yerden, 2 çocuğunun annesi, bir zamanlar ki hayat arkadaşı olan eski eşinden geldi.

Adana’da siyaset dünyasının yakından tanıdığı, bir dönem AK Parti’den Yumurtalık Belediye Başkan Aday Adayı olan, sosyal medya hesaplarından da belli olacağı şekilde AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan gönüllüsü olmakla bilinen Emine Koçak, sosyal medya hesabından tüm bildiklerini yayınlamaya başladı.

Selahattin Sekin’in annesi ve kız kardeşinin başörtüsü mağduru olduğunu anlattığı yazısını görünce, tüm hissiyatını ortaya döken Emine Koçak, geçmişte yaşadığı bir olay üzerinden Selahattin Sekin’in tüm yalanlarını ortaya döktü.

SELAHATTİN SEKİN ASKER KAÇAĞI MI

Emine Koçak’ın, sosyal medya hesabından yaptığı çarpıcı açıklamada, her gün milli duyguları öven paylaşımları ile bilinen Sekin’in “asker kaçağı” olduğunu ve teslim olduğu askeri birlikten kaçtığını iddia etti.

Koçak, açıklamasının devamında FETÖ’cü Selahattin Sekin’in hangi sebeple ve kimler aracığı ile askerden kaçtığının araştırılması gerektiğini ifade etti.

ASGARİ ÜCRETLE TELEVİZYON NASIL ALINDI? HANGİ BELEDİYELERE FATURA KESİLDİ?

Emine Koçak iddialarına Selahattin Sekin’in sahibi olduğu televizyonun satın alımı ve devamındaki finansman sorununa da değindi.

Koçak, bir dostunun Selahattin Sekin’i ziyaretinde kahve içerken sohbet esnasında, televizyonun aylık rutin masraflarını nasıl finanse ettiğini kendisine anlattığını söyleyerek bu sohbete ilişkin ilginç ayrıntıları da paylaştı.

Sekin’e misafir olan Koçak’ın dostu Selahattin Sekin’in anlattıklarını şöyle aktarıyor:
“Adana’daki bazı belediyelere ‘reklam’ adı altında fatura kesiyorum. “…” ismindeki milletvekiline mesaj atıyorum. Konuşmaya gerek yok, mesaj görüldüğü anda çeşitli kurum ve kuruluşlar Türksat borcumu anında ödüyor, elemanların maaşı yatıyor. “Ödemesinler de göreyim” diyor. Kendisi Ray-Ban gözlüğünü takıp, cipine binip dolaşıyorum, keyfime bakıyorum.” diyor.

EŞİNİN BAŞININ AÇMASINI FETÖ MÜ İSTEDİ?

Emine Koçak iddialarının devamında genç yaştayken çarşaflı olduğunu, Selahattin Sekin’in kendisine baskı yaparak başını açmasını istediğini belirtti. Burada özellikle 15 Temmuz sonrasında FETÖ imamlarının itiraflarındaki bir konu dikkat çekti. FETÖ’nün kripto imamlarının bulundukları yerde dikkat çekmemek için eşlerinin başlarını açtırdıkları, alkol aldıkları öğrenilmişti.

Selahattin Sekin’in de eşinin başını açması yönündeki baskılarının ve daha sonrasında seküler yaşam tarzının FETÖ taktiği olarak göze çarpması, kripto FETÖ’cülüğünün alameti olarak görülüyor.

EMİNE KOÇAK’IN, SELAHATTİN SEKİN’İN CİNSEL YAŞAMI VE FARKLI YÖNELİMLERİYLE ALAKALI YAPTIĞI PAYLAŞIMLARI “ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİ VE BİREYSEL ÖZGÜRLÜĞÜ” ADINA DEĞERLENDİRİP EVRENSEL ETİK VE AHLAK İLKELERİ GEREĞİNCE MÜZAKERE ETMİYORUZ.

Emine Koçak’ın tüm Adana’yı sarsan o paylaşımları:

1.JPG2-1.JPG3-001.JPG4.JPG

5-1.JPG

5365.jpg5382.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.