1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu Karaisalı’da vatandaşlarla buluştu
Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu Karaisalı’da vatandaşlarla buluştu

Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu Karaisalı’da vatandaşlarla buluştu

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Karaisalı Yayla Şenlikleri kapsamında ilçe halkı, esnaf ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

A+A-

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Adana teşkilatı tarafından düzenlenen Karaisalı Yayla Şenlikleri’ne katılmak üzere ilçeye geldi.

Karaisalı’da vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılanan Ağıralioğlu’na Anahtar Parti Adana İl Başkanlığı, ilçe teşkilatı ve partililer eşlik etti. İlçede ilk kez bir siyasi parti genel başkanının ağırlandığı belirtildi.

Yavuz Ağıralioğlu Karaisalı'da yoğun ilgiyle karşılandı

Programına Merkez Camii’nde vatandaşlarla birlikte cuma namazı kılarak başlayan Ağıralioğlu, namazın ardından cami avlusunda ilçe halkıyla sohbet etti. Ziyarette Finans Profesörü Bilge Yılmaz da Ağıralioğlu’na eşlik etti.

İlçe merkezindeki iş yerlerini gezen Ağıralioğlu, esnafın ekonomik gelişmeler, ticari faaliyetler ve bölgenin ihtiyaçlarına ilişkin görüşlerini dinledi. Vatandaşların taleplerini not alan Ağıralioğlu, program boyunca kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerle de bir araya geldi.

Yavuz Ağıralioğlu Karaisalı'da Yoğun Ilgiyle Karşılandı (1)

Karaisalı ziyaretinin son bölümünde parti teşkilatıyla toplantı yapan Ağıralioğlu, Adana ve ilçelerde yürütülen teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantıda saha faaliyetleri ile gelecek dönemde uygulanacak çalışma programı değerlendirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.