1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ankara'dan esen soğuk hava Aladağ'da hissedildi
Ankara'dan esen soğuk hava Aladağ'da hissedildi

Ankara'dan esen soğuk hava Aladağ'da hissedildi

Aladağ'a çıkarma yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik eşlik etmedi

A+A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aladağ'ı ziyaret etti.

İlçenin altyapı ve üstyapı projeleri ile ilgili talepleri yerinde dinleyip gözlem yapmak için mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Karalar'a büyükşehir ve ASKİ bürokratları da eşlik etti.

Karalar'ın Aladağ ziyaretinde dikkat çeken nokta ise Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik'in büyükşehir belediye başkanını karşılamamış olmasıydı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilçe belediye başkanları arasında dün gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında Aladağ'ın eksiklerini listeleyip Karalar'a ilettiğini açıklayan Akgedik'in bugün başkanlığını yürüttüğü ilçesinde karşılamaması akıllarda soru işareti bıraktı.

Bilindiği gibi geçen haftalarda değişik partilere mensup ilçe belediye başkanları birbirlerini ziyaret etmiş, Yüreğir'in AK Partili Belediye Başkanı Fatih Kocaispir ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar bir araya gelerek birlikte çalışma görüntüsü ve teminatı vermişlerdi.

Özellikle pazartesi günü belediye meclisinde gerçekleşen başkan Zeydan Karalar ve AK Partili üyeler arasındaki gergin tartışmalar yeni bir dönemin habercisi olarak yorumlanmıştı.

Aladağ ilçesinin sorunlarının çözümü için ilçe belediye başkanı ve büyükşehir belediye başkanının uyum içerisinde birlikle hareket etmesi gerekirken böyle bir görüntünün oluşması, önümüzdeki günlerde Adana belediyeleri ve siyaset dünyasının gergin geçeceği şeklinde yorumlara neden oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum