1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. "Annem adına Adana'ya yeni bir eğitim tesisi daha kazandıracağız"
"Annem adına Adana'ya yeni bir eğitim tesisi daha kazandıracağız"

"Annem adına Adana'ya yeni bir eğitim tesisi daha kazandıracağız"

Bekir Sütçü müjdeyi verdi!

A+A-

Kayseri’den Adana’ya uzanan bir başarı öyküsünün mimarı olan merhum Abdi Sütcü, ölümünün 27’nci yılında, oğulları tarafından adına yaptırılan ÇÜ Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen törenle anıldı.

Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş ve Adana OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü de konuşmasında, ailenin en büyük evladı olarak ticareti babası Abdi Sütcü’nün yanında öğrendiğini anlattı. Bekir Sütcü, “Rahmetli babam ne yaparsanız devlete yapın, hayır yapın derdi. Bu nedenle benim ve kardeşlerimin en büyük özlemi merhum babamızın adını yaşatmaktı. Babamız, bugün 1.500 kişilik Abdioğulları ailesinin temelini atmıştır. Kısa ömrüne sığdırdığı başarılı çalışmaları ve ondan öğrendiklerimiz bizim geleceğimize ışık tutmuştur” dedi.


Başarının kriteri; mal, mülk sahibi olmak değil, vatanına, milletine faydalı evlatlar yetiştirmektir” ifadelerine yer veren Bekir Sütcü, salonda bulunan gençlere nasihatlerde bulunarak, “Sevgili gençler; ailenizin, babanızın, annenizin değerlerini yaşarken bilin. Onlara saygıda kusur etmeyin. Bunu genç yaşta babasını kaybetmiş bir evlat olarak söylüyorum” diye konuştu.


Bekir Sütcü, anma törenine katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, sözlerini, “İnşallah Allah nasip ederse annemizin adını da böyle bir eserde yaşatmak arzusundayız” temennileri ile tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.