1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ATO meclisinde esas skandal sayımda yaşanmış
ATO meclisinde esas skandal sayımda yaşanmış

ATO meclisinde esas skandal sayımda yaşanmış

Meclis başkanının acelesi neydi?

A+A-

Kamuoyunda tartışmalara neden olan kucuksaat.com'un gündeme getirdiği akaryakıt istasyonu görüşmelerini yöneten ATO Meclis Başkanı İsmail Acı, oturum başlar başlamaz akaryakıt istasyonu ile alakalı olan 3. maddenin görüşmesini ve onaylanması teklifini sundu.

Kucuksaat.com meclis toplantısındaki bir skandala daha ulaştı. Meclis üyelerinin itirazları arasında oylamayı başlatan başkan Acı, oylama sonuçları detaylı bir biçimde sayılmadan 3. maddenin kabulünü ilan etti.

Bu arada meclis aritmetiğine vakıf olan, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ve ATO meclisinin tecrübeli ismi Vedat Gündoğan duruma itiraz etti. Yeniden yapılan oylamada meclis başkanı İsmail Acı, akaryakıt istasyonu oylamasına oy birliğiyle meclis çoğunluğunun karar verdiğini beyan etti. 

Ancak tekrar eden itirazlar sonrasında üçüncü kez yapılan oylamada verilen oylar tek tek sayıldı ve oylamanın meclisten döndüğü ve önceki oylama sonuçlarının şeffaf yapılmadığı sonucu görüldü. 

Böyle bir skandala meclis başkanının sebep olduğunu iddia eden meclis üyeleri, İsmail Acı ile tartıştılar. Tartışmanın büyümesi üzerine arbede ortaya çıktı. Arbede esnasında ağır ithamlar havada uçuştu. Kucuksaat.com olarak görüntülere ulaşmaya çalışıyoruz.

Ayrıntılar gelecek...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.