1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Aytaç Durak ve Mustafa Çay'a büyük ayıp!
Aytaç Durak ve Mustafa Çay'a büyük ayıp!

Aytaç Durak ve Mustafa Çay'a büyük ayıp!

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan meclis kürsüsünde büyük bir gafa imza attı

A+A-

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı 1. oturumunda söz alan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan büyük bir gafa imza attı.

Büyükşehir CHP Meclis Üyesi Leyla Karakaş'ın HDP'li üç belediyeye atanan kayyımları kürsüde dile getirmesi üzerine söz alıp kürsüye gelen Aslan'ın sinirli olduğu gözlendi.

MHP'li Başkan Aslan, Leyla Karakaş'a "Gençlerimizi, polisimizi, askerimizi şehit etmek seçilmiş olmanın garantisi mi? Ben de belediye başkanıyım, burada seçilen arkadaşlarımız da var. Devlete kurşun sıkanları, ülkenin birliğini, bütünlüğünü bozmaya çalışanları, bölücülük yapanları desteklemeyi gerektirmez. Bunu böyle bilelim hanımefendi. Herkes görüşünü açıklıyorsa ben de açıklıyorum. Orada çocukları, sivil insanları öldürmek de demokrasi değildir. Devlet, devletliğini yapacak. Eğer devlet, kanunlara aykırı, insanları birbirine düşürecek bölücü faaliyetleri görürse gereğini yapar. Zamanında Aytaç Durak da gözaltına alındı, Mustafa Çay da alındı." dedi.

Aslan, devlete kurşun sıkan, bölücülük faaliyetlerinde bulunanları anlatan ifadeleri sonunda cümlesini Aytaç Durak ve Mustafa Çay'a bağlaması büyük bir gaf olarak yorumlandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.