1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bahçeli’den Ozan Ceyhun resti! Sözlü açıklama yapacak mı?
Bahçeli’den Ozan Ceyhun resti! Sözlü açıklama yapacak mı?

Bahçeli’den Ozan Ceyhun resti! Sözlü açıklama yapacak mı?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Grup toplantısı konuşmasında Hüseyin Sözlü'yü mü kast etti?

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Viyana Büyükelçiliği’ne atanan Ozan Ceyhun’la ilgili Cumhur İttifakı’nda çatlak yaratacak açıklamalarda bulundu.

Bahçeli açıklamasında, "Bizim Viyana Büyükelçiliğine atanan şahısla ilgili ortak hiçbir noktamız yoktur. Geldiği yer bellidir, hüviyeti bellidir, mazisi bellidir. Sorumluluk elbette hükümetindir. Üzülerek ifade etmeliyim ki, bu tuzağa bazı milletvekillerimizin ve parti yöneticilerimizin düşmesi de hazin ve ibretlik bir vakıadır." ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere Ozan Ceyhun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Viyana Büyükelçiliği’ne atanmıştı. Atanma sonrası Edirne’den Kars’a yurt genelinde ülkücüler isyan etmişti. Bu isyan devam ederken MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü sessiz kalmayı tercih etmişti. Sessizliğinin arka planını kucuksaat.com olarak haberleştirmiştik.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ozanceyhun.PNG

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü’nün döneminde Adana’da bir televizyon programına katılan Ozan Ceyhun’la çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan ve Ceyhun’un büyükelçiliğe atanması sonrasında paylaşımlarını kaldıran Sözlü’nün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısındaki açıklamalarından sonra nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.