1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bakan Soylu'nun İBB açıklaması sonrasında Zeydan Karalar ve CHP'li başkanlar Ankara'da
Bakan Soylu'nun İBB açıklaması sonrasında Zeydan Karalar ve CHP'li başkanlar Ankara'da

Bakan Soylu'nun İBB açıklaması sonrasında Zeydan Karalar ve CHP'li başkanlar Ankara'da

CHP’li Büyükşehir Belediye başkanları bugün açıklama yapacak olan İstanbul BŞB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla genel merkezde. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Zeydan Karalar da Ankara’da.

A+A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'ye teftiş gönderilmesiyle ilgili "Başımıza gelebilecek felaketi engellemek için yapıyoruz" dedi.

"İhbarlar gelmeye başladı" diyen Soylu, "Dağda bulunmuş, FETÖ'den ihraç ettiğimiz birçok kişinin yoğunlaştırılmış olarak İBB'ye işe alındığını" iddia etti.

Süleyman Soylu'nun açıklamasında öne çıkanlar şöyle:

"Dağdaki teröristlerle mücadele ediyoruz, şehirlerdeki terörizmle mücadele etmeyecek miyiz. Fehri Erdal kimdir? Çok yüksek korunaklı Sabancı Center'a nasıl girmişti? Kimi katletti? Peki Muhammet Fatih Safitürk kamunun içerisinde görev alanların işbirliğiyle katledilmemiş miydi?

Biz kendimizle ilgili, devletle çalışanlarla ilgili terör irtibatı bulduğumuz zaman kendimizi suçlu mu hissediyoruz? Hayır. Terör irtibatıyla devletin bir arada olmayacağını ortaya koymak için bunu gerçekleştiriyoruz. Yarın öbür gün yapılacak eylem, bu kişiler üzerinden gerçekleştirilirse, siz hangi sorumluğunuz içerisindesiniz ki demezler mi?"

CHP’Lİ BAŞKANLARDAN İMAMOĞLU’NA DESTEK

Bu arada CHP’li Büyükşehir Belediye başkanları bugün açıklama yapacak olan İstanbul BŞB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla genel merkezde. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Zeydan Karalar da Ankara’da.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.