1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Balcalı'da Kan alma değil can alma laboratuvarı!
Balcalı'da Kan alma değil can alma laboratuvarı!

Balcalı'da Kan alma değil can alma laboratuvarı!

Balcalı Hastanesi Kan Alma Laboratuvarı'nda hem hastalar hem de personel isyan noktasında

A+A-

h1.jpgBalcalı Hastanesi Kan Alma Laboratuvarı bölümüne yolu düşen hastalar yetersiz hizmetten dolayı isyan ediyorlar.

Sağlık problemlerinin üzerine bir de doktorların sevk etmesi sonrasında kan alma bölümünde sıra bekleyen vatandaşlar 3 sağlık personeliyle hizmet veren laboratuvara ek personel konulmasını talep ediyor.

Haber merkezimize ulaşan vatandaşlardan edinilen bilgilere göre, sabahın erken saatlerinde sıra numarası alan hastaların önünde yaklaşık 400 kişi daha bulunuyor. Saatler süren sıra bekleyişi sonunda şanslı hastalara sıra gelirken, şansı yaver gitmeyen hastalar ise bir sonraki gün yeniden buraya gelerek kan vermek için sıra bekliyor.

h2.jpg

Hastanenin bu bölümünde sıra bekleyen vatandaşların oluşturduğu kalabalık sonrası yetersiz kalan havalandırma sistemleri de diğer can sıkan bir husus olarak göze çarpıyor. Kan alma laboratuvarında bütün gün sıra bekleyen bir vatandaş yaptığı durum değerlendirmesinde "Zaten sağlık problemlerimiz olmasa burada beklemeyiz, bu havasız ve kötü kokulu ortamda saatlerce hasta halimizle beklemek direncimizi iyice düşürüyor. Yetkililerden bu duruma acilen çözüm üretmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

h3.jpg

Öte yandan aşırı kalabalığın stres seviyesini de yükselttiği bölümde zaman zaman personel ve hastalar arasında yaşanan dialoglarda seslerin yükseldiği hatta ciddi tartışmaların yaşandığı da edinilen bilgiler arasında.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.