1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Balotelli beraberlik golünü attı, VAR incelemesiyle hakem golü iptal etti
Balotelli beraberlik golünü attı, VAR incelemesiyle hakem golü iptal etti

Balotelli beraberlik golünü attı, VAR incelemesiyle hakem golü iptal etti

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Adana Demirspor, Beşiktaş’ı ağırlıyor. Müsabakanın ilk yarısı konuk takım Beşiktaş’ın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Adana Demirspor'la deplasmanda karşı karşıya geliyor. Yeni Adana Stadı'ndaki karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetiyor. Müsabaka, beIN Sports'tan yayınlanıyor.

Beşiktaş, Süper Lig'deki son 2 maçında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile 1-1 ve Fraport TAV Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Siyah-beyazlı ekip son 5 maçta ise 2 galibiyet ve 3 beraberlikle 9 puan çıkarabildi. Ligde 10 galibiyet, yedişer beraberlik ve yenilgi alan Beşiktaş, 37 puan elde etti.

Beşiktaş, özellikle sezonun ikinci yarısındaki maçlarda gol yollarında sıkıntı yaşıyor. Fraport TAV Antalyaspor ile evinde 0-0 berabere kalan siyah-beyazlı ekip, son 5 maçta 5 gol atabildi.

Ligin ikinci yarısında Çaykur Rizespor'a iki gol atan Beşiktaş; Gaziantep FK, VavaCars Fatih Karagümrük ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşmalarını ise birer gol atarak tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, Fraport TAV Antalyaspor maçında ise gol atma başarısı gösteremedi.

İlk 11'ler

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip, Samet, Kaan, Gökhan, Stambouli, Yunus, Bjarnason, Vargas, Balotelli.

Beşiktaş: Ersin, Kerem, Welinton, Vida, Rıdvan, Necip, Atiba, Ghezzal, Teixeira, Larin, Batshuayi.

Maçtan önemli anlar

43' GOL İPTAL! VAR'dan gelen uyarı üzerine pozisyonu izleyen hakem Ali Şansalan, Vargas'ın Ghezzal'ın ayağına bastığını belirledi ve golü iptal etti.

42' BALOTELLI ATTI! Sol kanattan Vargas'ın taşıdığı topu ceza yayı gerisinde alan Balotelli, içeri sokuldu ve şık hareketlerle önünü boşaltıp sağ ayağının üstüyle uzak direğin dibine doğru sert ve düzgün vurdu. Kaleci Ersin'in müdahale edemediği top ağlarla buluştu ancak pozisyonla alakalı bir inceleme gerçekleşiyor.

31' GOL! Teixeira, Beşiktaş'ı öne geçirdi... Adana Demirspor'un çıkarken kaptırdığı top sonrası Atiba'nın pasıyla sağ kanatta topla buluşan Kerem ortasını yaptı, kale alanı ön çizgisinde boş kalan Teixeira düzgün bir kafa vuruşuyla ağları sarstı: 0-1

19' AZ FARKLA! Adana Demirspor bu kez sağ taraftan geldi. Yunus'un son çizgiden ceza yayına çıkardığı topu Svensson bekletmeden solundaki Balotelli'ye gönderdi, İtalyan futbolcu topu düzeltip sağ ayağının içiyle sağ alt köşeye vuruşunu yaptı, top direğin dibinden auta çıktı.

15' TEHLİKE! Beşiktaş'ta Ghezzal'ın sağ taç çizgisi önünden penaltı noktasına doğru doldurduğu topu savunmada Samet uzaklaştırmak istedi, bu sırada kalecisiyle anlaşamayınca top Teixeira'nın önüne düştü. Brezilyalı futbolcu topa istediği gibi vuramayınca Muric kontrolü sağladı.

8' ETKİLİ ATAK! Beşiktaş'ın sağ kanattan gelişen atağında Ghezzal'ın pasıyla savunma arkasına sarkan Kerem'in taç çizgisi önünden ortaladığı topa ön direkte Batshuayi dokundu, bu top yandan auta gitti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.