
Başkan Çetin: Adana kültür ve sanatla anılsın
Çukurova Belediyesi tarafından Bülent Ecevit Sanat Parkı’nda yaptırılan Müzik Atölyesi’nin açılışı Başkan Soner Çetin tarafından yapıldı.
Müzik Atölyesi’nin açılış kurdelesi, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Adana Korolar Federasyonu Başkanı Suat Yener tarafından kesildi.
Başkan Çetin, Adana’nın her alanda çok önemli değerlere sahip olduğunu belirterek, “Adana’nın bu değerleriyle anılmasını istiyoruz” ifadesini kullandı.
Adana’ya yeni festival
Adana’nın imajının olumlu yönde değişmesinde büyük katkı verdiklerini anlatan Başkan Çetin, “Adana’nın her alanda önemli değerleri var. Adana bunlarla bilinsin istiyoruz. Bu yıl bir karar aldık ve Jakaranda Kültür Sanat Fetivali’nin ilkini 2020 yılının Mayıs ayında yapmaya karar verdik. Bu Çukurova’ya özgü bir festival olacak. Portakal Çiçeği Karnavalı’nda olduğu gibi Adana’ya yüzbinlerce insan gelecek. Çok daha güzel işlere birlikte imza atacağız” şeklinde konuştu.
Başkan Soner Çetin, sanatseverlerden parkı boş bırakmamalarını ve kültürel, sanatsal faaliyetlerle doldurmalarını istedi.
Adana Korolar Federasyonu Başkanı Suat Yener de konuşmasında kültür sanat etkinliklerine verdiği destekten dolayı Başkan Soner Çetin’e teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Adana’daki korolardan seçilen solistlerin oluşturduğu koro bir konser verdi. Konser müzikseverlerin beğenisi ile izlendi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.