1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Başkan Çetin'in haberi var mı?
Başkan Çetin'in haberi var mı?

Başkan Çetin'in haberi var mı?

Hayal Park, hayalet parka döndü

A+A-

Adana Çukurova ilçesi Hayal Park’ta 22:00 sularında meydana gelen olayda parkta tek başına oturan genç, bir grup tarafından darp edildi.

Kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, genç şahısa uyuşturucu satmak istedi. Uyuşturucu satıcılarının teklifini reddeden şahıs, uyuşturucu satan grup tarafından darp edildi.

Gencin kanlar içinde kaldığını gören mahalle sakinleri ilk müdale için ambulans çağırdı.

Olaya tanıklık eden MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Orhan Göktaş, “Yüzü kanlar içinde kalan çocuğumuzu ambulansa teslim ettikten sonra parkta hiç güvenlik görevlisi göremediğim için güvenlik noktasına gittim. Güvenlik görevlisinin bulunduğu kulübenin camına tıkladığımda ise güvenliğin içeride uyuduğunu gördüm. Uyuşturucu satıcılarının bir genci darp ettiği esnada güvenlik görevlisinin olaydan haberi olmadığı gibi bir de uyuması beni hayretler içerisinde bıraktı. Güvenlik görevlisi umursamaz tavırlarla kulübeden dışarı çıkmadan benimle konuşup kapıyı kapattı. Yetkilileri göreve davet ediyorum” İfadelerini kullandı.

Darp edilen genci karakola götürmek için gelen polislerin “Hava karardıktan sonra parka gelmeyin, can güvenliğiniz yok” ifadesi ise olayın boyutunu özetleyen cümle oldu.

Öte yandan mahalle sakinleri parkta yeterli ışıklandırmanın olmaması nedeniyle, gece saatlerinde Hayal Park’ta uyuşturucu satıcılarının cirit attığını ayrıca hoş olmayan kadın-erkek  görüntülerin yaşandığını, bu nedenlerden dolayı da parkta hava karardıktan sonra aileleriyle vakit geçiremediklerini ve spor yapamadıklarını dile getirdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.