1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Başkan Uludağ: Yeni öğretim yılı hayırlı olsun
Başkan Uludağ:  Yeni öğretim yılı hayırlı olsun

Başkan Uludağ: Yeni öğretim yılı hayırlı olsun

Sarıçam Belediye Başkanı, 2019-2020  eğitim ve öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve ülkemize hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

A+A-

Başkan Bilal Uludağ, yeni öğretim yılı nedeniyle yayınladığı mesajda, yeni bir eğitim öğretim yılına merhaba demenin mutluluğunu, heyecanını yaşadıklarını belirterek, tüm öğrencilere başarılar diledi. Uludağ mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Geleceğimizin sağlam temeller üzerinde kurulmasının ve yarınlara güvenle bakmamızın ön şartı, çocuklarımızın bilgili, kendine güvenen kişiler olarak yetişmeleridir. Adana ve Sarıçam ilçemizde de eğitim standartlarının daha da ilerlemesi ve çocuklarımızın toplumumuza faydalı insanlar olarak yetişmeleri en büyük temennimizdir.

Eğitime önem vermek, eğitimi olmazsa olmazların arasına almak ise çağdaş toplum olmanın en temel özelliklerinin başında gelir. Değerli eğitimcilerimiz, birer çiçek olan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirecek olan sizlersiniz. Bu duygu ve düşüncelerle 2019-2020 eğitim-öğretim yılının tüm eğitim neferlerine, öğrenci ve velilerimize huzurlu ve başarılı bir şekilde geçmesini diliyorum.” 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.