1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Benim zamanımda çöp kokusu var mıydı? Benden sonra neden oldu?"
"Benim zamanımda çöp kokusu var mıydı? Benden sonra neden oldu?"

"Benim zamanımda çöp kokusu var mıydı? Benden sonra neden oldu?"

Aytaç Durak: İhale Şartnamesi aynen uygulanırsa çöpten koku gelmez!

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Aytaç Durak, Sofulu'da bulunan katı atık entegre tesisi ile ilgili kucuksaat.com'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Durak, Sarıçam'da yaşayan vatandaşların büyük bir sorunu haline gelen çöp kokusu ile alakalı olarak, "Çöp kokusu yıllardır tartışılıyor, benim zamanımda koku var mıydı? Benden sonra niye oldu? Bir işe rüşvet bulaşınca her işte koku olur. İhale şartnamesi aynen uygulanırsa çöpten koku gelmez. Yeter ki yöneticiler ihale şartnamesini tam uygulasınlar. " dedi.

NE BELEDİYE MECLİSLERİNDEN NE HÜKÜMETTEN BORÇ İSTEMEDİM

Konuşmasına devam eden Durak, "5 dönem başkanlığımda ne hükümetten ne de belediye meclisinden borç para istemedim. Kaynak oluşturdum. 100 yıllık su dahil bütün alt yapıları yaptım. Belediyemi zenginleştirdim, belediyeye binlerce dönüm arazi satın aldım. Resmi alan yerleri, yollar, meydanlar, parklar ürettim. 2 bin 500 dönüm mezarlık yerleri satın aldım. Bin dönüm Sofulu çöplüğünün yerini aldım. Çevresi iki katlı bahçeli evler olacaktı. 30 yıllık ihale süresi bitince de çöp alanı çimento fabrikasının yerine nakil edilecekti. Yerime gelenler 10 yılda bütün resmi alan yerlerini, yeşil alanları imar değişikliği yaparak sattılar." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.