
Beta Enerji’nin yönetim kuruluna üç yeni isim katıldı
Beta Enerji, yönetim kurulunu finans, bankacılık, enerji ve sanayi alanlarında deneyim sahibi üç yeni isimle güçlendirdi. Orhan Turan Yönetim Kurulu Üyesi, Hayrullah Nur Aksu ve Gamze Korkut ise Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başladı.
Beta Enerji, 4 Kasım’da gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında yönetim kuruluna üç yeni isim dahil etti.
Kurumsal finansman, bankacılık ve yeniden yapılandırma alanlarında deneyim sahibi Orhan Turan Yönetim Kurulu Üyesi olurken, enerji ve sanayi sektörlerinde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunan Hayrullah Nur Aksu ile bankacılık ve finans alanında uzun yıllar görev yapan Gamze Korkut Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.
Orhan Turan yönetim kuruluna katıldı
Profesyonel kariyerine 1996 yılında bankacılık sektöründe başlayan Orhan Turan, kurumsal bankacılık, proje finansmanı ve şirketlerin mali sürdürülebilirliği alanlarında çalışmalar yürüttü.
Turan, halen çeşitli şirketlerin yönetim kurulları ve üst yönetimlerine danışmanlık hizmeti veriyor.
Aksu ve Korkut bağımsız üye oldu
Kariyerine Karayolları Genel Müdürlüğü’nde başlayan Hayrullah Nur Aksu, daha sonra Başbakanlık Çevre Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Aksu, çeşitli şirketlerde genel müdürlük dahil olmak üzere üst düzey yöneticilik görevleri üstlendi.
Bankacılık sektöründe uzun yıllar görev yapan Gamze Korkut ise 2012 yılından itibaren 13 yıl boyunca aynı bankada şube müdürlüğü yaptı. Korkut, kariyeri boyunca finansal analiz, bankacılık ve şube yönetimi alanlarında deneyim kazandı.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.