1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Burhan Bayar: Müslüm ile kardeşten öteydik
Burhan Bayar: Müslüm ile kardeşten öteydik

Burhan Bayar: Müslüm ile kardeşten öteydik

Burhan Bayar, 2013’te vefat eden çocukluk arkadaşı Müslüm Gürses ile kardeşten de öte olduğunu söyledi ve ekledi: “Kimse ona albüm yapmadığı için üzgündü.

A+A-

MÜSLÜM Gürses ve İbrahim Tatlıses’e verdiği bestelerle tanınan bestekâr Burhan Bayar, Sibel Arna’nın YouTube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Sanatçı, Müslüm Gürses ile beraber büyüdüğünü söyledi ve ekledi:

“Ölene kadar kardeşten öteydik. Alkol problemi yüzünden kimse ona albüm yapmadığı için üzgündü. ‘Niye üzülüyorsun, zaten bu işleri ben yapıyorum. Paramız da var’ dedim. ‘Mutlu Ol Yeter’i öyle yaptık. Ölümünden bir hafta önce gördüm. Yeni bir telefon almıştı ‘Gel, bana öğret’ dedi. Aslında telefon bahaneydi, onu evden çıkarmamı istiyordu.

‘Ağlama işte’

Buluştuğumuzda gözyaşı pınarları kuruduğu için ameliyat olacağını söyledi. ‘Ne gerek var. Ağlama işte, olma ameliyat’ dedim. Son görüşüm oldu.”

Bayar ayrıca “Hayatımdaki en büyük şansım İbrahim Tatlıses ve Müslüm Gürses’le çalışmaktı. Mine Koşan ve Kibariye ile de iş yaptım. Kibariye okuma yazma bilmemesine rağmen sözleri en çabuk ezberleyen isimdir” açıklamasını yaptı.

Stüdyosundaki iki büyük profesyonel kayıt aletini Cem Yılmaz’ın hediye ettiğini söyleyen sanatçı, “Tanesi 15-16 bin dolar olan cihazlar için Cem Yılmaz’a teşekkür ederim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.