1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Büyükşehirde yönetim krizi! Taşeron işçi, üst düzey bürokratları uyardı
Büyükşehirde yönetim krizi! Taşeron işçi, üst düzey bürokratları uyardı

Büyükşehirde yönetim krizi! Taşeron işçi, üst düzey bürokratları uyardı

Sedat Sözlü'nün hangi daire başkanlarını ve müdürleri kast ettiği ise anlaşılamadı

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde seçimleri Zeydan Karalar'ın kazanması ile birlikte tartışılmaya başlayan bürokrat atamaları ve genel sekreterlik tartışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASKİ Genel Müdürlüğü'nde işçi kadrosunda çalışan Sedat Sözlü isimli personelin sosyal medya hesabından üst düzey bürokratları ve daire başkanlarına ültimatom niteliğindeki çağrısı kafaları karıştırdı.

sedo.png

Ne kanunlara ne yasalara ne teamüle ne de devlet geleneğinde yeri olmayan bir biçimde işçi kadrosunda bulunan bir kişinin, üst düzey bürokratları uyarması hayretle karşılandı. Sedat Sözlü isimli işçinin abisinin, geçen dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçekken Sedat Sözlü'nün böyle bir harekete kalkışması, Türk Devlet geleneği içerisinde olmayan bir davranış olması nedeniyle yakışıksız bulundu. Bu duruma eski başkan Sözlü'nün bürokrasi ve devlet gelenekleri noktasında 25 yıllık deneyime sahip birisi olması nedeniyle ne tepki vereceği merak edilirken, mevcut başkan Zeydan Karalar'ın eski işçisi Sedat Sözlü hakkında soruşturma açması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.