1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Büyükşehire müfettişi hangi AK Partili isim gönderdi?
Büyükşehire müfettişi hangi AK Partili isim gönderdi?

Büyükşehire müfettişi hangi AK Partili isim gönderdi?

Melih Gökçek gözünü kayyımlığa mu dikti ?

A+A-

Geçtiğimiz hafta ulusal gündemde de tartışılan müfettiş haberinin ayrıntıları belli olmaya başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın,göreve geldikten sonra yaşanan personel çıkışları ile ilgili büyükşehire müfettiş geldiği haberleri kamuoyuna yansımıştı. Müfettiş haberleri ile ilgili detaylara kucuksaat.com ulaştı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde bir takım incelemelerde bulunmak üzere görevlendirilen müfettiş haberinin sosyal medyada tartışılmasına katılanlar isimlerden bir tanesi de Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından İ. Melih Gökçek oldu. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başkanlık görevinden alınan ve 31 Mart seçimlerinden sonra mevcut konumu itibari ile hayli boş vakti olan Gökçek’in paylaşımları Adana kamuoyunda ciddi tepki topladı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’ı aktif bir biçimde kullanan Gökçek, işçi çıkarma bahane edilerek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a, aba altından sopa gösterdi ve görevden alınabileceğini söyledi.

Adana kamuoyunun hassasiyetleri noktasında hayli bilgisiz olduğu gözlenen Melih Gökçek’in Aytaç Durak örneğini unuttuğu zannediliyor.

Kayyum tartışmalarının yapıldığı bir günde Gökçek’in bu paylaşımı Zeydan Karalar’ın Adana’da popülaritesinin ve seçmen desteğinin artmasına neden olduğu da aşikar .

Öte yandan kucuksaat.com’un ulaştığı bilgilere göre, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilen müfettişin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’nun isteği üzerine gönderildiği öğrenildi.

Antidemokratik uygulamalara karşı olan Adana seçmeninin yaşanılan bu gelişmelere göstereceği tepki,son 10 yıllık Adana Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarında açıkça gözüküyor .
Adana üzerinde sosyal mühendislik çalışması yapanlara hatırlatmak isteriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum