1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Hemşehrilerimizi kandırdığınızın ispatıdır"
"Hemşehrilerimizi kandırdığınızın ispatıdır"

"Hemşehrilerimizi kandırdığınızın ispatıdır"

Açılışı yarın yapılacak olan Karataş içme suyu projesi ile ilgili AK Parti cephesinden açıklama geldi

A+A-

Pazar günü Karataş'ta temeli atılacak olan ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından törenle açılışı yapılacak olan içme suyu projesi ile ilgili ilginç bir iddia Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı'dan geldi.

Gülaçtı, projenin seçim öncesinden kaldığını belirterek şunları söyledi: 

“Karataş’ımız için önemli bir proje Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde İlbank desteğiyle gerçekleşiyor. SUKAP projesi kapsamında gerçekleştirilen; projesi tamamlanıp ihalesi 21.03.2019 tarihinde yapılan bir projedir.

Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı kendi göreve gelmeden ihalesi bile biten proje için “Biz Susarız, Projelerimiz konuşur” diyerek reklam yapıyor.

Yarısı merkezi bütçeden hibe olarak, diğer yarısı da İller Bankası tarafından finanse ediliyor.

Biz susmayacağız! Hiç kusura bakmayın.

Gerçekleri çarpıtmanıza müsaade etmeyeceğiz. Nokta kadar emeğiniz olmayan projeyi kendi projeniz olarak göstermeniz sizin gerçekleri nasıl çarpıtıp hemşehrilerimizi kandırdığınızın ispatıdır.

Samimi olun, dürüst olun...

Birlikte projeleri gerçekleştiriyoruz diyebilin. Siz de ucundan tutun. Hemşehrilerimize hizmet noktasında biz samimi olarak hiçbir siyasi kaygı içinde olmadan varız. Ancak Büyükşehir Belediyesinin gerçekleri gizleyerek projeyi kendi projesi gibi gösterme tavrı yetersizliklerinin açık göstergesi olmuştur.

Çevre Şehircilik Bakanlığı ve İlbank desteğiyle gerçekleşecek olan bu proje için her aşamasında desteklerini esirgemeyen Parti Sözcümüz Sayın Ömer Çelik, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Jülide Sarıeroğlu ve Milletvekillerimize teşekkür ediyor, Karataş’mıza hayırlı olmasını diliyorum.”

su-001.pngfcb4a54d-5732-4d80-9ef0-48041b72fbea.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.