1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çelik: Adana Belediyesi'nin maaş ödeyecek parası vardır
Çelik: Adana Belediyesi'nin maaş ödeyecek parası vardır

Çelik: Adana Belediyesi'nin maaş ödeyecek parası vardır

Yerel meselelere ve polemiklere genelde katılmayan Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik , işçi maaşları tartışmalarına değindi

A+A-

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Büyükşehir Belediyesinin işçilere bayram öncesi maaş ödeyebilmek için borçlanma yetkisi istediğini ancak bunun AKP ve MHP’li belediye meclis üyelerinin oyuyla reddedildiğine değinerek, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Adana Büyükşehir Belediyesinin işçilere maaş ödeyecek parası vardır. İşçilerinin maaşını hemen ödeyebilecek parası vardır. Başka işler için borçlanma ihtiyacı söz konusuysa, o ihtiyacı gidermek için işçilere maaş ödememe gibi bir politika içine girmiştir. Bu yanlıştır. Belediye meclis üyelerimiz centilmenlik içerisinde, siyasi nezakete uygun olarak, kimseye hakaret etmeden halkımız tarafından seçilmiş herkese saygı duyar. Adana'nın iyiliği için bir proje söz konusu olduğunda değerlendireceklerdir ve destek vereceklerdir. Belediye meclis üyelerimiz tehdit edildiği zaman, bu tehdidin karşısında bütün AK Parti, bütün Cumhur İttifakı yek vücut olarak durur."

Çelik, beraberinde AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ile partisinin Yüreğir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi Toplantısı ve ardından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

ebl-bx1xuae0ylu.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum