
Ceyhan Nehri’nde erkek cesedi bulundu
Adana’nın Ceyhan ilçesinde nehirde balık tutan vatandaşların fark ettiği erkek cesedinin 41 yaşındaki Yunus Yiğit’e ait olduğu belirlendi.
A+A-
Olay, Ceyhan Nehri’nin Demir Köprü yakınlarındaki bölümünde meydana geldi. Nehirde hareketsiz bir kişinin bulunduğunu görenlerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Ekipler, güvenlik önlemlerinin ardından nehirdeki kişiyi sudan çıkarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekiplerinin desteğiyle sudan çıkarılan kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan ilk incelemede cesedin 42 yaşındaki Yunus Yiğit'e ait olduğu tespit edildi.

Yiğit'in cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Yiğit hakkında herhangi bir kayıp başvurusunun bulunmadığı belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Önceki ve Sonraki Haberler


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.