1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. CHP Genel merkezi Adana’da görünmedi!
CHP Genel merkezi Adana’da görünmedi!

CHP Genel merkezi Adana’da görünmedi!

Maddi zararla sonuçlanan şiddetli yağmur sonrasında CHP Genel Merkezi'ni temsilen Adana'ya gelen olmadı

A+A-

Adana’da geçen hafta yağışların neden olduğu sel ve afetin verdiği zarar tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarken kurumların, yerel yönetimlerin ve siyasetçilerin eşgüdümlü çalışması vatandaş tarafından takdirle karşılandı.

Özellikle milletvekilleri, belediye başkanları sorun olan yerlerde zamanında müdahalelerde bulunarak vatandaşın bir nebze acısını hafifletmiş oldular.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in koordinasyonunda bakan ve üst düzey devlet bürokrasisi Adana’ya gelerek kısa sürede çözüm sözü verdiler.

CHP GENEL MERKEZİ NEDEN İLGİ GÖSTERMEDİ?
Adana'da büyükşehir, Seyhan, Çukurova, Ceyhan gibi önemli belediyeleri elinde bulunduran Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezi ise Adana’ya kayıtsız kaldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilk dakikasından itibaren afetin hissedildiği sokaklarda yer alırken, CHP Adana milletvekilleri de canhıraş bir mücadelenin içinde oldular.

Cumhuriyet Halk Partisi için çok önemli bir merkez haline gelen Adana’ya, genel başkan yardımcısı ya da grup başkanvekili düzeyinde herhangi bir ismin gelmemesi Adana kamuoyunda yadırgandı.

25 yıl sonra Adana Büyükşehir Belediyesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'nin üst düzey yöneticilerinin Adana’da yaşanan sel felaketinde bulunmaları arzu ediliyordu.

Bu konuda genel merkeze sosyal medya ve mail aracıyla bir çok şikayetin gittiği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.