1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Darbeciliği Bırak, Adana'ya Bak!”
“Darbeciliği Bırak, Adana'ya Bak!”

“Darbeciliği Bırak, Adana'ya Bak!”

Başkan Avcı, "Tarih bana başka bir misyon yüklemiş. Bu hükümeti devirmekle ilgiligörevimi yapmak durumundayım" diyen Büyükşehir Belediye BaşkanıZeydan Karalar'a tepki gösterdi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Hükümeti devirme görevi" olduğunu söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a "Kendine boyundan büyük görevler çıkarma, darbeciliği bırak, Adana'ya bak!" diye uyardı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın dün merkez ilçe Seyhan'ın Hadırlı Mahallesi'nde halka açık bir etkinlikte "Tarih bana başka bir misyon yüklemiş. Bu hükümeti devirmekle ilgili görevimi yapmak durumundayım." şeklindeki konuşması büyük tepki çekti MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Skandal" olarak nitelendirdiği ifadelere tepki gösterdi.

Başkan Bünyamin Avcı, şunları söyledi:

"Adana'mızın neden üç yıldır hizmet görmediği şimdi daha iyi anlaşıldı. Beyefendi Adana'ya hizmet etmek için değil, milletin hür iradesiyle oluşan meşru hükümeti devirmek için seçildiğini, hükümeti devirmek gibi bir misyonu olduğunu söyleyecek kadar kendinden geçmiş durumda. Bu dil ancak demokratik hukuk devletini, demokrasiyi özümsememiş; milli iradeyi yok sayan çağdışı, yobaz, baskıcı ve hatta terörizmin bir dili olabilir."

Başkan Avcı "Adana üç yıldır perişan halde. Önceki dönemden kalan yatırımları bile tamamlama iradesi ortaya konamadı. Halk sivrisinekten uyuyamıyor,  yollar delik deşik, belediye otobüsleri hurdaya dönmüş, yolcular yolda kalmış, üretimi azaltılan ekmek için halk kuyruklarda bekliyor ama Zeydan Karalar'ın gündeminde halkın çilesi yok; O'nun derdi çok başka." İfadesini kullandı.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Ailesine geçindirmekten başka derdi olmayan Ülkücü-Milliyetçi işçileri üç yıldır sokağa atmayı görev bilen Zeydan Karalar şimdi de Hükümeti devirmek gibi bir misyonu olduğunu söylüyor. Çok ah aldın Zeydan Karalar, hoşgin oynayarak geçirdiğin o makamı ehline devretmeye az kaldı. Kendine boyundan büyük görevler çıkarma. Darbeciliği bırak, Adana’ya bak! Demokratik kültüre, Adana'mıza yakışmayan o ifadelerini şiddetle kınıyor, özür dilemeye davet ediyoruz." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.