1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Demirspora Transfer Olan Ünlü Futbolcu Gökhan İnler Kim Mi?
Demirspora Transfer Olan Ünlü Futbolcu Gökhan İnler Kim Mi?

Demirspora Transfer Olan Ünlü Futbolcu Gökhan İnler Kim Mi?

Adanademirspor’a yeni transfer olan ünlü futbolcu Gökhan İNLER, bilgisiyle, birikimiyle, bilinciyle, yardımsever özelliği, İNSAN yanı ve 2017’de kurmuş olduğu çok amaçlı bir vakıfla bütün dünyada farkını fark ettiren ÖRNEK bir İNSAN’dır.

A+A-

NLER SPOR VE EĞİTİM VAKFI

Toplumun başta çocuklar ve gençler olmak üzere , bütün fertlerinin bedensel ve ruhsal gelişimini artırmak için spor yapmalarını sağlamak amacıyla sportif faaliyetleri desteklemek, çocuk haklarını, fırsat eşitliğini ve refahlarını sağlamaya yönelik çalışmalarda bulunmakta birlikte eğitimde geri kalmış çocukların adil ve eşit kalitede eğitim olanaklarından yararlanmasını sağlamak amacıyla 2017 senesinde Gökhan İNLER öncülüğünde kurulmuş olan vakıf sosyal ve destek projeler kapsamında faaliyetlerini yürütmektedir.

b816f9c4-60f9-49c4-99b6-363efcb23da2.jpg

ÇOKAMAÇLI VAKIF

2017’den bu yana eğitim ve sporun kültürel, bilimsel ve sosyal gelişimine hizmet etmek, daha yüksek, verimli ve etkin düzeyde eğitim ve spor hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmak amacıyla bir çok faaliyetler sürdürmektedir. 

HAYIRSEVER

Desteklediği projeler kapsamında spora yatkın kabiliyetli ancak maddi ve fiziki imkanlardan yoksun çocuklara eğitim-öğrenimlerini spor faaliyetlerini gerçekleştirebilirleri için olanaklar sağlamaktadır. Özel yetenekli ve engelli çocukların eğitim, spor ve sosyal kültürel haklarının yüksek ölçüde teminini sağlamakla birlikte yurt içinde ve dışında öğrenim, ihtisas ve staj yapan gençlere, uluslararası veya ulusal düzeyde ilim, sanat, spor ve benzeri alanlarda üstün başarı kazanan kişilere burs, ödül ve kredi gibi parasal ve ayni yardımlarda bulunmaktadır. 

ab589f90-1b0e-4971-a6cc-9b7b88f1de2a.jpg

BİLİMSEL TOLANTI, HAYVAN HAKLARI 

Vakfın faaliyetleri arasında bilimsel toplantılar, seminerler tertiplemek, eğitim-öğretim, spor ve hayvan hakları ile ilgilenen yerli ve yabancı kuruluşlarla işbirliği yapmak, her türlü proje program ve çalışmayı gerçekleştirmek ile birlikte gençlik, spor ve hayvan hakları kulüpleri kurmak, kurulmuş toplum kuruluşlarına yardım etmektir.

VE KÖY OKULLARINA KÜTÜPHANE 

Yazarı bulunduğum Az Yayıncılık Yönetim Kurulu BAŞKANI sevgili kardeşim Adem ÖZBAY ile birlikte köy okulları başta olmak üzere eğitim öğretimin şehir merkezinden uzakta olduğu ve daha zor şartlar altında eğitimine devam eden okullarımız için okul kitaplığı projeleri de bütün güzelliğiyle devam etmektedir. 

İŞTE O MESAJ VE O VİDEO

İstanbuldaki Yayıncı ŞAİR YAZAR  Arkadaşım Adem ÖZBAY WATSAP’tan “ Abi kardeşimizi sana ve değerli Adananlı dostlarımıza emanet ediyorum. Altın gibi bir insandır kıymetini bilin..” dedi. Bende önemine binaen MERTÇE paylaşmak istedim. 

Hoş geldin Gökhan İNLER; başımızın üzerinde yerin var. 

Haber: Yüksel Mert

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.