1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Devlet'in şefkat eli dağtaş dinlemiyor
Devlet'in şefkat eli dağtaş dinlemiyor

Devlet'in şefkat eli dağtaş dinlemiyor

Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında EVde ödenen maaşlar Yüce Halkımız tarafından takdirle dualarla karşılanıyor...

A+A-

İçişleri Bakanlığının Valiliklere  verdiği talimat çerçevesinde 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olanlara müracaat etmeleri halinde maaşları evlerinde ödenmeye devam ediyor... 

950 RAKIM YARPUZ KÖYÜNDE MAAŞ ÖDEMESİ

Baktım yaşlı komşumuz Ahmet TEKİN’in evinin önünde, “Türkiye Cumhuriyeti Aile, Sosyal Hizmetler Bakanlığı”na ait bir araç durdu ellerinde bir dosya pandemiden korunmak için maskeleri takılmış, kibar, beyefendi, Türkçeyi gayet güzel konuşan, yaptıkları işin hakkını veren, Osmaniye Valiliği tarafından  görevli iki güzel insan. Birisinin adı İbrahim KARADAĞ, diğerinin adı Ercan DENİZ. Maaş ödemesi için geldiklerini söylediler. Kendilerinin bir HABER talepleri olmadığı halde benim teklifimi kırmadılar.

ewwe.jpg

ALLAH DEVLETE MİLLETE ZEVAL VERMESİN

Ben haber yapmasam mütevazı bir şekilde vazifelerini yapıp çekip gideceklerdi. Ama onlarda insandı. Hatta geçenler vazifelerini yaparken terör örgütünün silahlı saldırısına uğradılar ve şehit oldular.Türkiye’mizin Başı Sağ olsun. Allah Devletimize milletimize zeval vermesin. Birliğimiz Dirliğimiz Daimi olsun. Moral Motivasyon olsun diye bu mütevazı haberi yapmak istedim. 

MERTÇE HABER

CEBEL-İ BEREKET/ YARPUZ/ OSMANİYE/TÜRKİYE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.