
"Eğitimde Nitelik ve Kalitenin Arttırılması" arayışları sürüyor
Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen "Eğitimde Nitelik ve Kalitenin Arttırılması" konulu sunum toplantısı, Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi.
A+A-
Valilik Makamı'nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ile kurum yöneticilerinin, "Eğitimde Nitelik ve Kalitenin Arttırılması" konu başlığıyla hazırlanan sunumda yapılması planlanan proje ve çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdiği toplantıda konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Adana'nın eğitim ve öğretimdeki başarı seviyesini daha yukarılara taşımak konusunda gerekli tüm çalışmaları yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.