1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ekmek genelgesi yayınlandı, Karalar şimdi ne yapacak?
Ekmek genelgesi yayınlandı, Karalar şimdi ne yapacak?

Ekmek genelgesi yayınlandı, Karalar şimdi ne yapacak?

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ürettiği halk ekmek satışı durdurulacak mı?

A+A-

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin açıkladığı ekmek genelgesi, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana halkını kara kara düşündürüyor.

Bakanlık yayınlamış olduğu genelge ile ambalajsız ekmek satışını tamamen yasakladı. Bilindiği gibi Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ürettiği ekmekler ambalajsız olarak satılıyor. Adana Büyükşehirde ekonomik durum neticesinde teknik ve maddi imkansızlıklar o kadar büyük boyutta ki ekmek poşetsiz olarak satılmasına neden oluyor. 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra Türkiye'nin en kötü ekonomik tablosuyla karşı karşıya kalan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kara kara düşünüyor.

İstanbul ve Ankara belediyelerin AK Partili başkanlardan devralınması sonrasında ciddi bir maddi imkansızlık bulunmuyor. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi teknik ve maddi olarak son derece yüksek imkanlara sahip. Bu nedenle ekmeğin ambalajlanmasıyla ilgili bir problem görülmüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde de durum çok farklı öngörülmüyor.

Özetle ekmeğin ambalajlanıp satılması noktasında en sorunlu belediye olarak Adana Büyükşehir Belediyesi ön plana çıkıyor. Her gün binlerde ekmek üretip Adana halkına hizmet veren Adana Büyükşehir Belediyesi'nin kısa sürede ambalajları temin edip satışa hazırlaması da mümkün görünmüyor.

Şimdi asıl soru;

Adana Büyükşehir Belediyesi ve halk ekmek tüketen Adanalı ne yapacak?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum