
Engelli Aylığı Alan Vatandaşlarımıza Bayram İkramiyesi Verilmeli
Engelli Vatandaşlarımız da Bayram Sevincine Ortak Edilmelidir
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, engelli aylığı alan vatandaşların da bayram ikramiyesinden yararlanması gerektiğini vurguladı.
Emeklilere bayramlarda verilen ikramiyenin her ne kadar yetersiz olsa da bayram sevincine katkı sunduğunu belirten DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, “Ülkemizde emeklilerimize çok yetersiz de olsa bayramlarda ikramiye veriliyor ve bir nebze de olsa bayram sevincine katkıda bulunuluyor. Aynı bayram sevincini yaşamaya en çok ihtiyaç duyan kesimlerden biri olan engelli aylığı alan vatandaşlarımıza maalesef bayram ikramiyesi verilmiyor”, dedi.
Engelli Vatandaşlarımız da Bayram Sevincine Ortak Edilmelidir
Toplumsal dayanışmanın simgesi olan bayramlarda sosyal devlet anlayışının gereği olarak engelli aylığı alan vatandaşların da bayram sevincinden mahrum bırakılmaması gerektiğini ifade eden Kısacık, “Bayramlar paylaşmanın, dayanışmanın ve hatırlanmanın günleridir. Devletin vatandaşının yanında olduğunu hissettirdiği özel günlerden birisidir. Önümüzdeki Kurban Bayramı’ndan başlamak üzere engelli aylığı alan vatandaşlarımıza da bayram ikramiyesi verilmeli ve devletimiz bu vatandaşlarımızı bayram sevincine ortak etmelidir”, açıklamalarıyla yaklaşan Kurban Bayramından başlamak üzere engelli aylığı alan vatandaşlara bayram ikramiyesi uygulamasının başlatılması gerektiğini dile getirdi.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.