1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Ezgi Pekel’in ilk albümü yayında!
Ezgi Pekel’in ilk albümü yayında!

Ezgi Pekel’in ilk albümü yayında!

Ezgi Pekel’in ilk albümü “Bizim Gibiler” tüm dijital platformlarda yayında!

A+A-

Geçen yıl çıkardığı iki single çalışmasıyla müzik dünyasına adım atan Ezgi Pekel, ilk albümü “Bizim Gibiler”i müzikseverlerin beğenisine sundu! Elektronik pop, dans türünde, 8 parçadan oluşan albümde, sözleri Ezgi Pekel’e ait olan parçalar, lisede tuttuğu günlükten ortaya çıkmış.

Albümdeki düzenlemeler Caner Hız, Aykut Acarlar, Ezgi Pekel’e ve mix Aykut Acarlar’a aitken, mastering’i Güven Ersoysal tarafından Babajim İstanbul’da tamamlandı.

dudak.jpg

Albüm fotoğrafları yine Aykut Acarlar imzası taşıyor.

Albümün hareketli şarkıları “Deliyim”, “Şimdi Söyle” ve “Bizim Gibiler”, türü sevenleri dans ettirirken, “Her Giden Özlenir” ve “Birbirimizi Kaybettik” kalplere dokunacak. Albümün çıkış parçası “Deliyim”in klibi çok yakında yayında…
 
Ezgi Pekel, altı ay süren albüm sürecinde, kendi evinin bir odasını kontrol odası, bir odasını ise kayıt odası olarak düzenlemiş.

Aykut Acarlar ve Caner Hız ile birlikte, gitar, basgitar, vokal, geri vokal ve üflemelilerin kaydını evinde, davul kaydını ise Adana organize sanayi bölgesinde, Caner Hız’ın babasına ait torna atölyesinde almışlar.

Ekip, müzik yapmak için bir araya geldiklerinde değil, bir arada oldukları için müzik yaptıkları inancındalar.

pekel.jpg

Geçtiğimiz yaz MilyonFest Adana ve MilyonFest Mersin’de sahne alan Ezgi Pekel, klasik gitar, elektrogitar, klavye ve ukulele çalıyor.

Albümde, elektrogitar ve akustik gitar Caner Hız, davul Aykut Acarlar, basgitar Mert Ataözü, saksafon Mustafa Erhan Gündoğdu, trombon Mustafa Çalışkan tarafından çalındı, geri vokallerde Aykut Acarlar ve Caner Hız yer aldı. Albüm kapağını Gülay Bozyılan tasarladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.