1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fatih Nalbantbaşı ile Son Röportaj
Fatih Nalbantbaşı ile Son Röportaj

Fatih Nalbantbaşı ile Son Röportaj

Yüksel Mert'in haberi

A+A-

ESKİ KAHRAMANMARAŞ VALİSİ İLHAN ATIS VE (MERHUM)SAVAŞ AY’I KONUŞMUŞTUK…

Göçük altında yasama veda etti..

(MERHUM) FATİH NALBANTBAŞI

Bilgisi, görgüsü, mesleki birikimi, misafirperverliği  ve İNSAN yanı ile bu dünyada hoş seda bırakarak, nice güzel dostluklar biriktirerek Kahramanmaraş’ın dayanılmaz, katlanılmaz depremi neticesinde göçük altında melek olup veda etti bu fani dünyaya. Huzur içinde uyusun. Mekanı Cennet olsun. Ailesinin, sevenlerinin Kahramanmaraş’ın ve TÜRKİYE’nin bası sağ olsun…

7ecae560-d415-42e0-ab75-758372f215a6.jpg

SAVAŞ AY-İLHAN ATİS 

2023 Ocak ayının son günleriydi, bir vesile Kahramanmaraş’a gitmemiz gerekiyordu. Telefon açtım. Öğretmen evinden yer ayırttırdı. Birgün sonra sabah erkenden buluşarak göl kenarında inşaası devam eden platosuna gittik. Çaylar ikilendi, muhabbet koyulaştı konu geldi değerli meslektaşımız Savaş AY ve Eskimeyen dostumuz eski Maras Valisi İlhan ATİS Beye dayandı. 

7e77ee34-3bbe-4c91-9239-1256c40f4095.jpg

SON RÖPORTAJ

İnanması çok güç. Bir varmış bir yokmuş gibi. Şairin: “ Neylersin ölüm herkesin başında, Kim bilir nerede ve kaç yaşında, Bir Namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında…” dediği gibi. Hayalleri, rüyaları vardı. Kahramanmaraş icin ciddi düşünceleri vardı. Kahramanmaraş-Trabzon dostluk köprüsünü, Danışmanı olduğu Prof. Dr. Mehmet SAGLAM’ı, Dünya Markası Mado’nun Kurucusu kadim dostu Mehmet KANBURun başarı hikayesini daha neler neleri…Hepsi Kahramanmaraş’ın depreminin enkazı altında yok olup gitti. 

SONUÇ

Bir altın tepsi içinde bize sunulan bu yaşamı duya duya, doya doya saniyeleri dikkate alarak, yalana dolana ikiyüzlülüğe tenezzül etmeden “son günmüş” gibi  MERTÇE yaşayalım. Eşimizin, çocuklarımızın, sevdiklerimizin kıymetini bilelim. Yarın çok geç olabilir….

Röportaj link: https://youtu.be/uA1kj2C9J1o

Kamera: Cengiz AÇIKGÖZ 

Yüksek MERT ÖZEL HABER 

ADANA/TÜRKİYE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.