1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fatma Güldemet Sarı’dan Karaisalı Belediyesi’ne ziyaret
Fatma Güldemet Sarı’dan Karaisalı Belediyesi’ne ziyaret

Fatma Güldemet Sarı’dan Karaisalı Belediyesi’ne ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek’i ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek’i ziyaret etti. Görüşmede AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak da yer aldı.

Karaisalı Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette ilçede devam eden çalışmalar, planlanan projeler ve kalkınma hedefleri ele alındı.

Karaisalı’nın geleceği değerlendirildi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bekir Şimşek, görüşmenin ilçenin geleceği açısından verimli geçtiğini belirtti.

Şimşek, Fatma Güldemet Sarı’nın bilgi ve tecrübelerinin kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, ilçede yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler üzerine değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.

İl başkanlığı kulisleri gündemde

Öte yandan siyasi kulislerde, AK Parti Adana İl Başkanlığı görevinden ayrılan Tamer Dağlı’nın yerine gelecek isimle ilgili değerlendirmeler sürüyor.

Kulislerde konuşulan iddialar arasında Fatma Güldemet Sarı’nın da il başkanlığı için adı geçen isimlerden biri olduğu öne sürülüyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.