1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Folkart İzmir’in geleceği için çalışıyor
Folkart İzmir’in geleceği için çalışıyor

Folkart İzmir’in geleceği için çalışıyor

Mesut Sancak: İzmir’e inanıyoruz. İzmir’in geleceğine güveniyoruz. Kentimizi geleceğe daha güzel ve iyi bir şekilde taşımak için çalışıyoruz

A+A-

Yaptığı birçok projelerle dikkat çeken şehrin çehresini değiştiren projelerle sektörün öncüsü olan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Karma, çok yönlü, çok işlevli, yeşil alanların öne çıktığı, peyzaj yönüyle Türkiye’ye örnek olacak, yenilikçi, mimari açıdan ustalığın zirveye taşınacağı özel bir proje üreteceğiz. İzmir ve İzmirlilerin güzelliğine layık, çok özel bir proje gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

GERÇEKLEŞTİRİCEĞİMİZ PANELLER

İnşaat Magazin Dergisi Kurucusu Halil İbrahim Harmancı ile Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak İzmir’de bir araya gelerek projeler ve derginin yıl içinde gerçekleştirdiği paneller (Mimari Çizginin Önemi, Kent Estetiği) hakkında ve İstanbul, İzmir, Antep, Mersin illerinde de yapılması planlanan paneller hakkında konuştu sektörün durumunu değerlendirdi. Toplantı sonrasında İnşaat Magazin Dergisi Kurucusu Halil İbrahim Harmancı Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’a Plaket takdim etti.

İZMİR’E KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ

İzmir’in bugüne kadar en büyük gayrimenkul yatırımını gerçekleştirecek olan Folkart, 4 milyar lira yatırım değerine sahip yeni karma proje hazırlığına başlayarak, 2 bin kişiye istihdam sağlanması bekleniyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, her ortamda insana yatırım yapacaklarını belirterek, İzmir’e ve yaşadıkları topluma katkı sağlamaya çalıştıklarını vurguladı.

URLA’DA YAŞAM KALİTESİ YÜKSELECEK

İzmir’de birçok projeye imza atan Folkart, Urla’da da yeni başlayan projesiyle de yaşam kalitesini yükseltti. Yeni bir trend olarak "country yaşamı" konseptini şehre kazandıracak olan Folkart Country Urla projesi müstakil villalardan meydana gelecek. Sosyal donatılar bakımından çok zengin olan Folkart Country Urla projesinde çocuk oyun alanı, sosyal tesis, havuz, yeşil koridor, amfi, etkinlik alanı, hamam-piknik alanı, plaj voleybol salonu, açık sınıf, wifi alanı, meditasyon bahçesi, bocce alanı, tenis kortu, toplanma alanı, hayvan park, basketbol sahası, kaykay parkı, yeşil koridor, yoga pilates alanı, macera parkuru, macera yolu, yoga etkinlik alanları bulunacak.

KENTİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İzmir’de birbiri ardına hayata geçirdiği projeler ve sosyal sorumluluk çalışmalarıyla Türkiye’de  adını duyaran  Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’de yaptığı çalışmalarla kente soluk kazandırıyor. Sancak, “İzmir’in değeri sadece gayrimenkul anlamında değil, doğal güzellikleriyle, turizmiyle, iklimiyle her yönüyle artacak. Bunu görerek adımlar attık. İzmir’e değer kazandırma konusunda da en önemli aktörlerden biri olacağımızı öngörmemiz İzmir’i seçmemize neden oldu. İzmir’e inanıyoruz. İzmir’in geleceğine güveniyoruz. Kentimizi geleceğe daha güzel ve iyi bir şekilde taşımak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.