1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'da Okan Buruk'un Adana Demirspor planı ortaya çıktı
Galatasaray'da Okan Buruk'un Adana Demirspor planı ortaya çıktı

Galatasaray'da Okan Buruk'un Adana Demirspor planı ortaya çıktı

Okan Buruk verilen iki haftalık arada yeni transferleri daha hazır getirmek için uğraştı ve Juan Mata'dan memnun kaldı. İspanyol yıldızın Adana deplasmanında ilk 11'de başlaması bekleniyor.

A+A-

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor planını yaptı. Sarı kırmızılılar ligin en zor deplasmanlarından birine gidecek ve galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyor.
Lig lideri Demirspor ise son 4 maçta yenilmedi ve üst üste 2 galibiyet aldı.

Milliyet'teki habere göre, Okan Buruk, Demirspor deplasmanında Juan Mata kozunu kullanmak istiyor. Milli aradaki hazırlık maçında ve antrenmanlarda harikalar yaratan İspanyol yıldız, hücum hattındaki oyunculara pozisyon hazırlamaktaki ustalığını gösterdi. Klas pasları ve etkili şutlarıyla formayı adeta söke söke alan Mata, 10 numara pozisyonunda oynayacak.

Buruk, Icardi'nin henüz 90 dakika çıkaracak kapasitede olmaması ve Dries Mertens'in de kadroda yer bulabilmesi için değişikliğe gidecek. Galatasaray, Adana deplasmanında forvet arkasında Mata, forvette ise Mertens ile çıkacak.

Kanatlarda Kerem-Yunus ikilisini bozmayı düşünmeyen Buruk, duruma göre maça başlarken Mertens'i kanada, Gomis'i ise ileri çekebilir. Bu durumda Kerem veya Yunus'tan biri kulübeye gelecek. Buruk son kararını maç günü verecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.