1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gazi Aydın Adana Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Gazi Aydın Adana Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Gazi Aydın Adana Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Gazi Aydın, 6 Şubat tarihinde yapılacak Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârları Odası seçimlerinde başkan adaylığını ilan ederek, projelerini anlattı

A+A-

Yeni yılla birlikte Adana’da faaliyetlerini sürdüren esnaf odalarında seçim heyecanı devam ediyor. Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârları Odası’nda 6 Şubat 2022 tarihinde seçimler gerçekleştirilecek.

Adana’da faaliyet gösteren elektrik taahhüt firmalarının önde gelen isimlerinden olan Gazi Aydın, Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârları Odası seçimlerinde başkan adaylığını açıkladı.

Adana’da yaklaşık 40 yıldır meslek hayatını sürdüren, kentin elektrik ve aydınlatma sektöründe tamamladığı taahhütlerle iş dünyasında yer alan Gazi Aydın, “6 Şubat 2022 itibariyle odamızda yeni bir dönem başlayacak. Değerli meslektaşlarımızla birlikte el ele vererek, yeni dönemde seçildiğim takdirde en iyi hizmetleri vereceğime inanıyorum” dedi.

Odaya kayıtlı tüm esnaflarla istişare içerisinde olacağını belirten Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkan Adayı Gazi Aydın, “Odamıza kayıtlı tüm sektörlerin temsil edileceği iyi bir liste hazırlıyoruz. Listemizde on yıllarını esnaflığa adamış değerli büyüklerimiz, genç arkadaşlarımız yer alacak” diye konuştu.

ODAMIZ İÇİN SOSYAL TESİS BİNASI İNŞA EDECEĞİZ

Oda mensuplarına özel bir sosyal tesisin olmadığına işaret eden Aydın, “Adana’nın her noktasında büyük emeği bulunan, bu kentin aydınlatılmasını sağlayan meslektaşlarımızın mesai saatleri dışında aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği, günün stresinden uzaklaşacağı bir sosyal tesis binası inşa etme noktasında gereken ne varsa yapacağız. Bu projenin hayata geçmesi için gerek yerel yönetimlerle gerekse merkezi yönetimle görüşeceğiz.” dedi.

ÜNİVERSİTE İLE İŞBİRLİĞİ YAPARAK PROJELER GELİŞTİRECEĞİZ

Üniversitelerle projeler noktasında iletişim halinde olacaklarını söyleyen Aydın, “Çukurova Üniversitesi ve Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile ayrı ayrı görüşmeler yaparak odamıza kayıtlı esnaflarımıza yönelik hem katma değer üretme hem de sosyal sorumluluk noktasında projeler üreteceğiz. Hem Adana, hem de odamız kazanacak.” ifadelerini kullandı.

MESLEĞİMİZLE İLGİLİ ODALARLA KOORDİNASYON SAĞLAYACAĞIZ

Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârları Odası Gazi Aydın, sektörde yaşanan problemlerin çözülmesi noktasında gayret sarf edeceklerini kaydetti. Aydın, “Proje ve sahada yaşanan problemlere çözüm üretme noktasında mesleğimizle ilişkili tüm odalarla görüşmeleler yaparak meslektaşlarımızın önünü açacağız. Meslektaşlarımıza fayda sağlayacak tüm fikir ve önerileri masaya yatıracağız.” dedi.

KALİFİYE ELEMAN SORUNUNU BİTİRECEĞİZ

Konuşmasına devam eden Aydın, “Adana’da meslektaşlarımızın bugün kanayan yarası olan, gün geçtikçe de ihtiyaç duyulacak kalifiye eleman yetiştirilmesi noktasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Adana Organize Sanayi Bölgesi, Adana Sanayi Odası, üniversiteler ve tüm gerekli kurumlarla temasa geçip Adana’da ara eleman problemini bitirmek istiyoruz.” sözleriyle tüm meslektaşlarına çağrıda bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.