1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. GMG Mutfak Ekipmanları, Avrupa'nın en güvenilir markası
GMG Mutfak Ekipmanları, Avrupa'nın en güvenilir markası

GMG Mutfak Ekipmanları, Avrupa'nın en güvenilir markası

GMG Endüstriyel Mutfak ekipmanları sektöründe Türkiye’nin dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. GMG Üretiminin %85'den fazlasını ihraç ediyor ve Avrupa'nın en çok güvendiği markalar arasında yer alıyor.

A+A-

Hamburg Fuarı sonrası bir açıklama yapan GMG Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Gündoğan, başarılı bir Internorga 2022'yi geride bıraktıklarını söyledi. Bu fuarı gerçekleştirmek için desteklerinden dolayı İzmir'deki üretim personeline ve Almanya'daki dağıtım ve lojistik ekibine teşekkür eden Gündoğan, "GMG ailesinin zor zamanlarda bile uluslararası alanda büyümesi ve tüm kriz zamanlarında bir arada olması bizi mutlu ediyor. Fuar standımızdaki sohbetler inanılmaz ilginç ve yaratıcıydı. Ortaklarımızın isteklerini başarıyla yerine getirmek için sunulan tüm yeni fikirler ve fırsatlar bizi heyecanlandırıyor. GMG ailesinin uyumunu güçlendiren ve bize sunulan sadakat ve güven için herkese teşekkür ederiz. Sizi Internorga 2023'te tekrar görmek için sabırsızlanıyoruz!" dedi.

2a8d4359-10b0-4b99-8dde-324b0095600d.jpg

ÇOK BÜYÜK BİR AİLE OLDUK

2009 yılından bugüne kendilerine güvenen ve yanlarında olan Almanya'nın sektördeki en güzide firmalarının yan ısıra Avrupa ve dünyada yüzlerce bayilerine kalben teşekkür ettiğine vurgu yapan GMG Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Gündoğan, "Bizi can sıkıcı bir Covid sürecinden sonraki ilk Internorga fuarında yalnız bırakmadınız. Standımıza gelerek, telefon ve mesajlarla arayıp yanımızda olduklarını hissettiren tüm müşteri ve dostlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Bu güveninize, layık olmak için hep daha iyisini, daha güzelini yapmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tekrar hepinize çok teşekkür ederiz" diyerek, 2023 internorga'da görüşebilmeyi umud ettiğini ifade etti.

ed90cccd-daec-4097-a130-394f96ed5376.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.