1. YAZARLAR

  2. Ali Talaş

  3. Gövde gösterisi!
Ali Talaş

Ali Talaş

Spor yazarı

Gövde gösterisi!

A+A-

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Adana Demirspor evinde ağırladığı Sivasspor’u 3-0 yenerek rakiplerine ‘ben burdayım’ mesajı verdi. Hem sahada oynan futbol hem de tribünleri ile adeta gövde gösterisi yaptı. 

İyi bir oyun ve skorla kazanan Demirspor açık ara haftanın takımı oldu. Özellikle ilk yarıda ki baskılı oyun taraftarın iç sahadaki beklentisini fazlasıyla karşıladı. İlk yarıda 17 toplamda 27 şut ve 13 isabet istatistiği Süper Lig’de uzun süredir görmediğimiz bir performanstı. 

İlk hafta oynanan Giresunspor maçında bireysel performanslar ön plana çıkmıştı. Ancak bu hafta tam bir takım organizasyonu vardı. 

Belhanda ve Onyekuru’nun 2 maçta 2 gol atması ve Assombalonga’nın 2 maçta 2 asist yapması dikkat çekici bir istatistik. Geçen hafta Yusuf Sarı’nın görev yaptığı sağ kanatta bu hafta Akintola vardı. Skora katkı vermesi ile birlikte Adana Demirspor 2 hafta da hücum oyuncularının hepsinden skora katkı almış oldu. 

İlerde olduğu gibi geride de işler yolundaydı. İlk hafta bana göre dağınık bir oyun sergileyen ve kafalarda soru işareti bırakan yeni transfer Rodrigues bu hafta takıma adapte olmuş gayet iyi bir performans sergiledi. 

Tüm oyuncuları ve takımı ‘Adana Demirspor gibi’ oynatan Montella hocayı tebrik ederim. 3. Hafta deplasmanda oynayacağımız Fenerbahçe maçına lider gidiyoruz!

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.