1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Gülaçtı: Adanalıların Haklarını Yedirmeyeceğiz!
Gülaçtı: Adanalıların Haklarını Yedirmeyeceğiz!

Gülaçtı: Adanalıların Haklarını Yedirmeyeceğiz!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

A+A-

Ozan Gülaçtı, yaptığı açıklamalarda Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar ve ekibinin Adana halkının hakkını yediğini iddia ederek, Adana'nın dört bir yanında bilboardlarda reklamları yapılan "Sanal Akademi" isimli çalışmanın içeriğine dair yanlışları kamuoyunun takdirine sundu.

Adanalıların Haklarını Yedirmeyeceğiz!

Ozan Gülaçtı: " Sn.Karalar'ın Adana'mızın dört bir yanına astığı "Sanal Akademi" isimli çalışmanın içeriğine dair yanlışları komuoyunun takdirine sunuyorum.

Çalışma; popülizmden başka anlam ifade etmediği gibi ne yazık şehrimizin kaynaklarının kullanımı noktasında da yanlışlar içermektedir.

 

İspatlanmayan gerekçelerle işlerinden edilen Adanamızın öz evladı yüzlerce genç öğretmenimiz varken, Ankara'dan gelen bir firmaya üstelik fahiş bir bedelle (yaklaşık 2.5 milyon) eğitim ihalesi vermek şehrimize, şehrimizin evlatlarına karşı yapılmış kabul edilemez bir tutumdur.

Bu husus dışında, Sn.Karalar ve Büyükşehir Belediyesi yönetiminin 10 ay içerisinde yaptığı ihalelere dair "yanlışlıkları", "usul hatalarını" ve "eksiklikleri" hafta başında detaylı şekilde kamuoyuyla paylaşacağımı da belirtmek istiyorum.

Adanalıların haklarını yedirmeyeceğiz!" şeklinde ifadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum