1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ünlüler Adana'ya geliyor
Ünlüler Adana'ya geliyor

Ünlüler Adana'ya geliyor

Yılın enleri ödüllerini alacak

A+A-

Her yıl verilen, Adana’nın Oskarları sayılan ve Türkiye’de önemli bir yere sahip olan 5 Ocak Ödülleri, bu yıl da Türkiye’ye damga vurmuş isimlerin katıldığı, muhteşem kuruluş gecesiyle sahiplerini bulacak. Gece, bugün Sheraton Otel’de. 

Dünyaca ünlü spor adamı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve duayen gazeteci Yavuz Donat’ın Onur Ödülü alacağı gecede;  Ertuğrul Özkök Yılın Köşe Yazarı, dünyaca ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin Yılın Sanatçısı,  Ünlü anchorman İsmail Küçükkaya Yılın Televizyoncusu, Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın Yılın Ana Haber Sunucusu, Beytullah Yıldız Yılın İş adamı, Milli gururumuz tenisçi İpek Soylu Yılın Sporcusu, Ünlü iş adamı Mustafa Başer, Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğu ve Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ali Refah Keskin, 5 Ocak Özel Ödülü alacak. 

Ayrıca “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar ile dizi oyuncularının hazır bulunacağı baloda, sanatçılara, gecenin anısına birer hediye takdim edilecek.

ÇOKDUYGULU:  “BİZİM İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ADANA”

5 Ocak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Savaş Çokduygulu, “Bizim işimiz gücümüz Adana’dır. Biz çamura çirkefe ve şantaja asla bulaşmamayı önce kendimiz, sonra adana adına söz verdik. 21 yıl önce verdiğimiz bu sözümüzde ısrarla net bir duruş sergiliyoruz. Bu kentin gelişimine katkı koyan, siyasi ve iktisadi alanlar başta olmak üzere, sanata, kültüre ve spora Adana adına birşeyler vermek isteyen herkesin gazetesidir 5 Ocak. 

Bizler; Adana’nın büyük bir aile olması yönünde çalışmayı kendimize gaye edindik. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki bu gaye doğrultusunda doğru, dürüst ve ilkeli duruşumuzdan taviz vermeden Adana için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.