1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Güler Sabancı'dan yoksulluk çıkışı: Derinleştiğine tanık oluyoruz
Güler Sabancı'dan yoksulluk çıkışı: Derinleştiğine tanık oluyoruz

Güler Sabancı'dan yoksulluk çıkışı: Derinleştiğine tanık oluyoruz

TÜSİAD Dijital Türkiye Konferansı 2022'de yapılan açılış konuşmasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı artan yoksulluğa vurgu yaptı.

A+A-

TÜSİAD Dijital Türkiye Konferansı 2022'de yapılan açılış konuşmalarında TÜSİAD Başkanı Kaslowski, "İnsani gelişme ve yetkinleşme, bilim ve teknolojiye, etkin ve kapsayıcı kurum ve kurallara dayalı bir kalkınma anlayışını esas almalıyız" dedi. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ise artan yoksulluğa vurgu yaptı.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Dijital Türkiye Konferansı 2022 bugün başladı. Toplantının açılış konuşmaları TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Dijital Türkiye Yuvarlak Masası Başkanı Serkan Sevim tarafından yapıldı.

Konferansın ana tema konuşmalarını ise Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gerçekleştirecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.