1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gündoğdu Koleji öğrencileri atıkları sanata dönüştürüyor
Gündoğdu Koleji öğrencileri atıkları sanata dönüştürüyor

Gündoğdu Koleji öğrencileri atıkları sanata dönüştürüyor

Adana Gündoğdu Koleji öğrencileri, atıkları sanata dönüştürerek geri dönüşüm ve çevre bilinci konusunda farkındalık oluşturuyor.

A+A-

Adana Gündoğdu Koleji ortaokul öğrencileri, “Atıklarımız Sanata Dönüşsün” Kulübü ile çevre bilincini sanatsal çalışmalarla buluşturuyor. “Her atık yeni bir fikir, her dönüşüm sanat dolu bir keşif” sloganıyla hareket eden öğrenciler, atık malzemeleri özgün eserlere dönüştürerek geri dönüşümün önemine dikkat çekiyor.

Atıklara yeni bir hayat veriyorlar

Kulüp çalışmaları kapsamında öğrenciler, kullanılmayan malzemeleri yaratıcı tasarımlarla yeniden değerlendiriyor. Üretmenin ve kaynakları verimli kullanmanın önemini deneyimleyen öğrenciler, hem hayal güçlerini geliştiriyor hem de çevrenin korunmasına yönelik farkındalık kazanıyor.

Dr. Gündoğdu’dan öğrencilere tebrik

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, çevre ve sanat bilincini bir araya getiren öğrencileri kutladı. Çalışmaların önemine değinen Gündoğdu, “Gündoğdu Koleji öğrencilerimiz, atıkları sanata dönüştürerek hem çevreye hem de geleceğe değer katıyor. Çalışmalar kapsamında öğrencilerimiz hem sanatla iç içe üretim yapıyor hem de doğal kaynakların korunması ve sürdürülebilir bir gelecek için bireysel sorumluluk almanın önemini öğreniyor. Kullanılmayan malzemelere yeni bir hayat vermek çok anlamlı. Okulumuzun en değerli kulüplerinden biri ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.