1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Gündoğdu Vakfı’ndan Nini Önözden’e vefa
Gündoğdu Vakfı’ndan Nini Önözden’e vefa

Gündoğdu Vakfı’ndan Nini Önözden’e vefa

Dr. Gökhan Gündoğdu, “Sanat galerimizin büyümesinde ve öğrencilerimizi sanat ile bütünleştirmede büyük emeği olan Nini öğretmenimize minnettarız. Yeni galerimizin ismi Nini Önözden sanat galerisi olacak ve ismi yaşayacak”

A+A-

Gündoğdu Vakfı bünyesinde bulunan Gündoğdu Art Galeri Direktörü ve resim öğretmeni Nini Önözden, emekli oldu. Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Sanat galerimizin büyümesinde ve öğrencilerimizi sanat ile bütünleştirmede büyük emeği olan Nini öğretmenimize minnettarız. Yeni galerimizin ismi Nini Önözden sanat galerisi olacak ve ismi yaşayacak” diyerek büyük vefa örneği gösterdi.

51c861e1-42c2-4e1d-b95d-bbb2f283656b.jpg

VAKIF ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ 

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Değerli, canım Nini öğretmenim seninle omuz omuza yol yürümek, birlikte hayal etmek, sanat ve eğitim adına dünya standartlarında, ödüllü projeler yapmak benim adıma büyük bir keyifti. Sanat Galerimizin doğumundan bu günlerine gelmesine; Gündoğdu da çağdaş sanat bakış açısının oluşmasına ve gelişmesine liderlik ettiğin için sonsuz teşekkür ediyorum. Galerimizin içindeki Nini Önözden salonunda da bir ömür isminin yaşayacağına eminim. Seni çok seviyorum. İyi ki seni tanıdım. İyi ki varsın” şeklinde duygularını dile getirip Nini Önözden’e Vakıf Üstün Hizmet Ödülü verdi.

ÖNÖZDEN: ÇOK DUYGULANDIM

Oldukça duygulanan Nini Önözden ise “Bende burada çok şey öğrendim, yeni sanatçılar ve sanat eserleri ile tanıştım. Galeri içindeki salona ismimin verilmesi ve üstün hizmet ödülü hayatımdaki en anlamlı anlar. Çok duygulandım ve başta Dr. Gökhan Gündoğdu olmak üzere herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.